In Love With Health

lisa met sinaasappels b

BYE BYE OLD ME, HELLO NEW BETTER VERSION OF ME

Hello gorgeous! Ben jij al lid van het Slimming Body Team? De Slimming Body Guide geeft jou de benodigde handvaten voor een gezond en slank lichaam, een stralende huid, oneindig veel energie en meer zelfvertrouwen dan ooit te voren! Met de Slimming Body Guide ligt de beste versie van jezelf binnen handbereik. Start vandaag nog en ontvang de Slimming Body Guide meteen!

START NU!

DEZE GUIDE BEVAT ONDER ANDERE: 

 • 205 pagina’s die jou op alle fronten zullen helpen
 • Een plan van aanpak voor je nieuwe lifestyle
 • Een stap voor stap 12-weken voedingsplan
 • Full body work-outs voor 12 weken
 • Essentiële informatie voor een happy & healthy lifestyle
 • Jouw wekelijkse boodschappenlijstje & meal prep
 • Meer dan 150 makkelijke en overheerlijke Slimming Body-proof recepten!

sbg-samples

WAAROM LID WORDEN VAN HET SLIMMING BODY TEAM

Hoe vaak heb jij al wel niet geprobeerd om slanker te worden door verschillende diëten te volgen? Shakes, sappenkuren, calorieën tellen of jezelf volledig uithongeren. Je viel misschien af, maar zodra je weer ‘normaal’ begon te eten, was je weer terug bij af. Heel frustrerend, maar gelukkig zijn die tijden nu voorbij. Zeg maar bye bye tegen het jojo-effect, want mijn Slimming Body Guide gaat je eindelijk helpen!

Vanuit mijn passie voor eten en mijn ervaring als voedingscoach, ben ik erachter wat wel en niet werkt en heb ik daarom hét plan kunnen ontwikkelen dat voor iedereen werkt! No more excuses! Dit plan past perfect in jouw drukke leven, waarin je zo nu en dan wilt blijven genieten van een lekker frietje met mayo of een goed glas wijn. De Slimming Body Guide gaat over het vinden van de juiste balans. Inmiddels zijn al duizenden vrouwen jou voor gegaan in hun weg naar een gezonder, fitter en slanker lichaam!

waaiertje

nutrition-sbg

Nutrition is the key

In deze Slimming body guide vind je geen maaltijdvervangers en het is ook geen no-carb of no-fat dieet. In feite is het helemaal geen dieet te noemen. Reken nu af met ongezonde gewoonten en maak je klaar om het verschil te voelen. Het is een lifestyle. Door middel van mijn guide eet je zo min mogelijk bewerkte voeding en kies je voor natuurlijke voeding. Je kiest voor producten waar nauwelijks of geen conserveringsmiddelen en smaakversterkers aan toegevoegd zijn. Dankzij mijn makkelijke recepten en het gebruik van ingrediënten die gewoon in de supermarkt te verkrijgen zijn, is deze methode geschikt voor zowel beginners als keukenprinsesjes. Geen onnodig ingewikkelde maaltijden, maar simpel en toch lekker! Voeding is het beste medicijn dat er is en je lijf zal je dankbaar zijn. Let’s do this together!

sport-sbg

Sport is a must

Sporten hoeft niet saai en vervelend te zijn en gezond eten betekent ook niet dat je al je favoriete eten volledig op hoeft te geven. Je kunt nog steeds blijven genieten van etentjes, feestjes en andere fijne dingen in het leven. Life is short – I want you to enjoy it! Je kunt de oefeningen uit de guide in de sportschool doen of gewoon lekker thuis. Voor het beste resultaat raad ik aan 4 keer per week 60 minuten te sporten. Het enige wat je nodig hebt is een yogamatje, voldoende water, de guide en je eigen motivatie!

heart-sbg

Love your body

Er bestaat geen geheime formule of magische dieetpil. It’s a way of life! Mijn methode richt zich op het veranderen van je lifestyle door gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Ook jezelf zo nu en dan belonen hoort daarbij. Daarnaast zijn ook voldoende slaap en ontspanning erg belangrijk. Liefde en waardering voor je lichaam, dat is precies waar de Slimming Body Guide voor staat. De Slimming Body Guide gaat over meer dan alleen voeding en fitness. Het gaat over goed zijn voor jezelf; je geest een break gunnen van alle stress en drukte om je heen; leren houden van jezelf, en – heel belangrijk – jouw lichaam voeden met datgene wat het nodig heeft.

SUCCESS VERHALEN

Duizenden vrouwen gingen je voor en voelen zich energieker, fitter en mooier dan ooit. Vergeet ook niet dat jij tussen deze toppers kan staan!
Word ons volgende succes verhaal!

 Door mee te doen met de Slimming Body Guide ontvang je meteen jouw nieuwe lifestyle plan met zowel voeding- als workoutschema’s en nog vele andere leuke extra’s! De guide bevat meer dan 200 pagina’s met de meest verrukkelijke Slimming body-proof recepten, afslanktips en uitleg over verschillende voedingsmiddelen die goed voor je zijn of die je juist beter kunt vermijden. Deze guide geeft antwoord op al je vragen en helpt je naar een happy and healthy lifestyle!

  WORD NU LID! 

De Slimming Body Guide bestaat uit:

 • Uitgebreid Slimming Body lifestyle plan van meer dan 200 pagina’s
 • Een stap voor stap 12 weken-voedingsplan
 • Make your tummy smile met meer dan 150 van mijn favoriete Slimming body-proof recepten
 • Exclusieve toegang tot de members only Slimming Body Community
 • Tips and tricks voor het verkrijgen van slanker en strakker lichaam
 • Stapjes om de vooruitgang van jouw happy & healthy body bij te houden
 • Wekelijks boodschappenlijstje
 • Alle informatie die jij nodig hebt voor een gezonde en gelukkige lifestyle
 • Full body killer workoutschema’s voor 12 weken en nog veel en veel meer!!!

JOIN TODAY!

coversbg

11 your best weight

recepten

Geïnteresseerd, maar wil je toch nog wat meer informatie? Geen probleem!
Download dan nu HIER de insider sneak peek van de Slimming Body Guide! 

START NU!