In Love With Health

Over mij

Having the body you want starts with loving the body you have. Dit gevoel wil ik elke vrouw meegeven. Het is zo belangrijk om je lichaam lief te hebben zoals het is. Ik heb In Love With Health gecreëerd als online platform om vrouwen te helpen en te coachen om een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen. Liefde voor je lichaam vormt de basis voor het leiden van een gezonde lifestyle. Ik vind dat je jezelf pas 100% gezond kan noemen als je van je lichaam houdt zoals het is. Zelfliefde en een healthy lifestyle is alles waar In Love With Health voor staat. Be In love with health. Be in love with you.

lisaovermij

Hoe ben ik begonnen

Toen ik avond na avond weer eens een ontzettende couch potato was en mezelf aan het vergelijken was met al die perfecte fitgirls, ging bij mij op een gegeven moment de knop om. Ik was het zat! Ik was niet gelukkig met mezelf, at niet gezond, had totaal geen energie en sporten zat er daarom ook niet in. Ik zat niet lekker in mijn vel en was totaal niet blij met mijn levensstijl. Het was tijd om het roer om te gooien en eindelijk weer goed voor mezelf te gaan zorgen en happy te zijn!

What to do.. ik moest er niet aan denken om mezelf uit te hongeren met nieuwe diëten, een sappenkuur, detox of eindeloos calorieën tellen. Daar had ik dus echt geen zin in! Ik volgde al eens eerder een dieet van 1000 calorieën per dag waarbij ik obsessief elke calorie telde die ik binnenkreeg. Dit ging gepaard met een ongelooflijk ongelukkig gevoel over mezelf. Dagelijks stond ik voor de spiegel en bekeek mezelf vol afschuw. Ik streefde naar een ideaal beeld dat totaal onrealistisch was. Streven naar perfectie en mezelf eindeloos vergelijken met anderen omschrijft precies waar ik me dagelijks mee bezig hield.

Dat ik mijn lichaam & mind zo aan het uitputten was, had ik toen nog niet door. Inmiddels ben ik erachter dat dit ontzettend ongezond voor me was en gelukkig heb ik dat achter me kunnen laten. Veel vrouwen zullen hetzelfde ervaren als ik: perfectie na proberen te streven en oneindig vergelijken met andere ogenschijnlijk perfecte vrouwen. Het was zeker niet makkelijk, dat kan ik je wel vertellen! Als mijn vriend aan het smullen was van een stuk pizza, en ik mijn nasi van bloemkool aan het oppeuzelen was, had ik het soms behoorlijk zwaar. Ook de negatieve gedachten over mezelf had ik niet zomaar overwonnen. Dagelijks mediteren en mijn mantra hebben me nieuwe inzichten gegeven. Het heeft veel moeite en hard werk gekost, maar het was het 100% waard! Na vier weken in mijn nieuwe levensstijl had ik energie voor tien en voelde ik me fitter dan ooit! De wallen verdwenen, net als de darmproblemen en ik was slanker en strakker dan ooit! Maar het allerbelangrijkste: ik was weer happy! Eindelijk had ik de liefde en waardering voor mijn lichaam gevonden. En dat was zo ontzettend bijzonder om te ervaren. Ik voelde de liefde door mijn aderen stromen.

Ik vind dat iedere vrouw zich zo moet voelen. Ik wil van de daken schreeuwen: love yourself girls! Als ik dit kan bereiken, dan kan jij het ook! Ik wil zoveel mogelijk vrouwen stimuleren en helpen om weer de liefde voor zichzelf en haar lichaam te voelen en zoveel mogelijk te genieten van het leven. Je lichaam is het meer dan waard om van gehouden te worden! Want als je je van binnen goed voelt, straal je van buiten!

lisa2

En hoe is In love with health dan ontstaan? 

Ik had een nieuwe missie in het leven, namelijk: mijn lichaam en gezondheid voorop stellen en de beste versie van mezelf worden! Het was pijnlijk om te zien hoeveel vrouwen tegen hetzelfde probleem aanliepen als ik in het verleden: ongelukkig zijn met jezelf en daardoor niet goed voor jezelf zorgen. Ik wilde ze daar bij helpen! Daarnaast wilde ik ook meer weten over het lichaam, daarom heb ik een opleiding gevolgd tot voedingscoach en hormoontrainer. Twee jaar lang heb ik onderzoek gedaan naar voeding, wat het voor je leven en gezondheid kan betekenen en wat het lichaam nou echt nodig heeft. Ik ben zelf alles gaan testen en aan de hand van deze informatie heb ik mijn Slimming Body methode samengesteld. Ik ben zo blij met het resultaat!

De Slimming Body methode bevat de belangrijkste focuspunten die een goede en gezonde levensstijl nodig heeft:

♥ Liefde voor je lichaam
♥ Gezonde voeding
♥ Voldoende lichaamsbeweging
♥ Voldoende ontspanning en rust
♥ Zo nu en dan jezelf belonen

Toen mijn website In Love With Health nog maar twee maanden online was, had ik al duizend bezoekers per dag en werd ik overspoeld door vragen van lieve vrouwen die op precies dezelfde plek zaten als waar ik daarvoor ook zat. In Love With Health werd intussen een waar begrip in Nederland en zelfs over de grenzen. Ik heb het geluk gehad om intussen duizenden cliënten te mogen helpen aan een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam en daar ben ik zo blij mee! Elke dag krijg ik de meest prachtige verhalen te horen en zie ik geweldige transformatiefoto’s van vrouwen die ontzettend fit zijn geworden. Maar bovenal die de liefde voor zichzelf hebben teruggevonden. Wat ben ik ontzettend trots op deze toppers! De site is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste health sites van Nederland en dat allemaal dankzij het doorzettingsvermogen van deze vrouwen.

Ik ben In Love With Health begonnen om jou te inspireren met de heerlijkste en gezondste maaltijden die jou helpen je doelen te behalen. Ik wil jou helpen om weer van jezelf te houden, dat ben je namelijk meer dan waard! Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen gezond eten en sporten. Het gaat om de waardering en liefde voor je lichaam. Het gaat om voelen dat je lichaam niks minder dan de beste zorgt verdiend. Van je kruin tot aan je kleine teen! Als je van jezelf houdt, volgt een gezonde lifestyle van jezelf omdat je graag goed je lichaam wilt verzorgen. Ik hoop dat ik je met mijn website hiervan kan overtuigen. Kies voor een gelukkig, gezond en energierijk lichaam, waar je van houdt en die je elke dag weer energie geeft. Ik wil elke vrouw dit gevoel meegeven. Je lichaam heeft liefde, verzorging en voeding nodig, en als je gezond eet en hier ook optimaal van geniet, kan voeding het beste medicijn zijn dat er is! Je lijf zal je dankbaar zijn. Laten we het samen doen.

”Having the body you want starts with loving the body you have”.

Lisa ♥

58 Comments Respond to this article

Esther

Super leuke site Lisa!! Dit hebben alle meiden nodig.

En heerlijke recepten :)

Lisa

Bedankt voor je lieve complimentje Esther!!!

De maaltijden zijn gelukkig allemaal heerlijk ja :)

Liefs,

Michelle

Hai Lisa,

Is er ook rekening gehouden met allergieën? Zoals lactose en koemelk allergie?

Mvg,
Michelle

Emma

Wouw wat een super site heb je!!!!! Ik haal er zoveel inspiratie uit. Door jou heb ik de stap gezet naar een gezondere levensstijl. Ik heb je zojuist gemaild. Ik zou je graag als voedingscoach willen! Ik hoop dat je me wilt helpen naar een slankere Emma :)

Ga zo door! x Emma

Lisa

Hoi Emma,

Bedankt voor je lieve complimentjes! Gelukkig heb je de keuze gemaakt voor een gezondere levensstijl! Super! Ik heb je net terug gemaild..

Liefs, Lisa

sylke

Hee Lisa,
Wat een mooie site heb je!
Is jouw begeleiding ook voor studerende, werkende en dus drukke moeders? Haha ik kan bijvoorbeeld niet 4 keer naar de sportschool!
Ben benieuwd! Misschien kun jij de doorslag geven om mijn levenstijl eindelijk om te gooien..

Groetjes!

Lisa

Hey Sylke!!

Dankjewel voor je lieve compliment! Ik zeg altijd dat een gezond, slank en fit leven 70% voeding is en 30% sporten dus als je je voedingspatroon al kan doorbreken(gezonder maken) ben je al over de helft en zal dit al veel voor jou doen! En aangezien jij dus al een druk en actief leven hebt hoef je echt geen 4 x naar de sportschool! Ik weet zeker als jij naar mijn voedingsschema zal eten en wat andere levensstijl aanpassingen je al zo goed als jou doel zal halen! :-)

Je kan me altijd mailen voor overige vragen Sylke!! lisa@inlovewithhealth.com :-)

Mandy

Heey Lisa, k ben heel blij met je tips! K ben heel benieuwd naar nog meer heerlijke gezonde recepten! Ik hou het goed in de gaten. Liefs Mandy

Lisa

Wat fijn mandy dat je er wat aan hebt! Dankjewel :-) X

Barbara

Hoi Lisa, leuke site! (en insta)
Ik zie graag tips voor verantwoorde tussendoortjes. Dat is wat ik nog best lastig vind.

Groetjes Barbara

Lisa

Hoi Barbara! Bedankt voor het lieve complimentje. Ik ga er rekening mee houden en proberen binnenkort wat verantwoorde snacks te posten :-) Liefs

Christy

Wow. ik ben ook net begonnen met het sporten en voeding is nog wat moeilijk! Je tips zijn dus van harte welkom!!

Lisa

Wat goed van je dat je al de eerste stap hebt gezet Christy! Sporten is erg belangrijk voor het behalen van jou doelen! Blijf http://www.inlovewithhealth.com goed in de gaten houden en gebruik mijn recepten in je dagelijkse eetpatroon.. Succes! Liefs

Leyla

Wat een switch,maar zozo leuk!!!!! Ik wil ook zo graag gezonder eten en zit ik nog steeds in die periode waar ik van alles eet! Maar elke keer zeg ik Maandag begin ik echt!! Heel veel succes met je blog! En je tips zijn meer dan welkom! X Leyla (je weet wel wie;)) lol

Lisa

haha tuurlijk weet ik wie je bent leyla!!! Maar inderdaad een echte switch, maar het was zo voor de hand liggend aangezien ik al 24/7 met gezonde voeding en sporten bezig ben.. Erg leuk is het! dankjewel! :-) Maar jammer dat het dan toch weer niet lukt en je het steeds weer vooruit schuift! Wat mij heeft geholpen: Maak een doel (wat wil je bereiken?) en schrijf op wat je ervoor moet doen.. En begin stap voor stap aan die doelen. Begin bijvoorbeeld eerst met het veranderen van je ontbijt. Een gezonde smoothie? Heerlijk en je krijgt er erg veel energie van.. Dus kom op ley! hihi.. Liefs,

lieke

Als iemand iets van lekker/gezond eten af weet dan is het Lisa! :)

Lisa

Lief lief Lieke! lekker is het gelukkig allemaal ja.. :-)

Pagina 1 van 41234

Write your response