In Love With Health

Succes verhaal van Anais

Ongeveer een jaar geleden vond ik het tijd worden dat ik wat aan mijn lichaam en gezondheid ging doen. Ik zag al die zelfverzekerde meiden op instagram hun bikini rocken in een strak en gezond lichaam. Dat wilde ik ook!! Meer zelfvertrouwen en een gezond lichaam.

Ik ben nooit fan geweest van diëten dus ben ik op zoek gegaan naar een gezonde en nog enigszins leuke manier om af te vallen en mijn doelen te bereiken. Ik ben zelf het internet gaan rondstruinen naar info en ben toen zelf aan de slag gegaan met gezonde voeding en sporten. Maar ik had geen structuur en wist op een gegeven moment ook niet meer wat nou wel en niet goed was. Wanneer moet ik eten, wat moet ik eten en hoeveel!?

Toen kwam ik langs Lisa’s account op instagram. Ik was meteen weg van de prachtige foto’s van gezond maar lekker eten. Toen ik las over haar methode en prioriteiten voor een gezonde lifestyle en liefde voor je lichaam ben ik meteen aan de slag gegaan met de Slimming Body Guide. In het begin was het erg lastig om een goed ritme te krijgen. Maar na een tijdje kreeg ik het onder de knie en werd het sport- en voedingsschema een gewoonte. Dit maakte het super makkelijk om vol te houden. Ik heb nauwelijks meer zin in ongezonde dingen, en mocht ik er toch zin in krijgen (of hebben) dan kies ik gewoon een lekker recept van Lisa uit die ook een treat voor me zijn. Gelukkig zoveel keus!! Ook weet ik dat ik mij er alleen maar beter door ga voelen en mijn lichaam er een groot plezier mee doe :-)

Ook heb ik gemerkt dat het erg belangrijk is om haalbare doelen te stellen. Stel ze niet meteen te hoog, maar verleg ze steeds een beetje. Zo maak je het voor jezelf een stuk leuker en minder stressvol. En het allerbelangrijkste is dat ik weer helemaal happy ben met mijn eigen lichaam!!!

Voor – en – na foto: 16 weken.

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response