In Love With Health

Succes verhaal van mijzelf

Natuurlijk hoort mijn eigen transformatie er ook bij. Ik heb de Slimming body methode namelijk mede ontwikkelt door mijn eigen transformatie. Foto links at ik enorm ongezond en ook enorm weinig. Ik had veel lichamelijke klachten en 0,0 energie. Ook was ik nog steeds niet tevreden met mijn lichaam. Bij de foto rechts had ik al mijn doelen behaald. Een slanker en strakker lichaam, geen lichamelijke klachten meer en ik voelde me eindelijk weer gelukkig en zelfverzekerd over mijn eigen lichaam.

Ik had nooit durven dromen dat het me zou lukken maar dankzij mijn Slimming body methode heb ik al mijn doelen behaald op een heerlijke, makkelijke en verantwoorde manier!

Bekijk deze site voor meer informatie..

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response