In Love With Health

Succes verhaal Elle

Nadat ik een aantal jaren op een verkeerde manier met eten (zo weinig mogelijk) en mijn gewicht omging, was ik er op een gegeven moment helemaal klaar mee. Ik had weinig energie, veel last van buikpijn en was niet blij met mijn eigen lichaam. Daarom heb ik Lisa gevraagd om mij te helpen bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon.

Na een aantal dagen kreeg ik een persoonlijk voedingsadvies toegestuurd. Daarnaast kreeg ik ook een weekschema met verschillende recepten om lekker te kunnen variëren en een work-out schema. Terugkijkend ben ik SUPER blij dat ik Lisa’s hulp heb ingeschakeld! Ik eet nu elke dag heerlijke en voedzame maaltijden en mijn buikpijn is zo goed als verdwenen. Ook het effect van de krachttrainingen is super, zeker als je merkt dat je lichaam steeds meer aankan.

In totaal ben ik 5 kilo afgevallen (oktober: 63 kilo, februari: 58 kilo) en zit ik een stuk strakker in mijn vel. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn lichaam nu gezonde voeding geef en besef hoe belangrijk het is om goed te eten. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ben na jaren eindelijk weer tevreden als ik in de spiegel kijk! Voor iedereen die twijfelt: je hebt niks te verliezen, go for it!

Wil jij net zo’n resultaat als Elle? Bekijk dan deze site en laat mij jou ook helpen!

 

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response