In Love With Health

Succes verhaal van Maggie

Ik volgde Lisa al en hele tijd via Facebook en zag steeds ontzettend lekkere recepten voorbij komen en handige tips! Op een gegeven moment zag ik resultaten van meiden die de Slimming body guide gebruikten. Ik had het gevoel alsof ik in het lichaam van iemand anders zat en vond het tijd om het roer om te gooien! Diëten daar geloof ik niet in maar in een gezonde leefstijl des te meer, daar door was de keuze makkelijk gemaakt en ben ik gestart met de Slimming body guide!

Inmiddels is het gewoon een lifestyle geworden en denk ik er nauwelijks nog bij na! Inmiddels ben ik na 12 weken, 5kg kwijt en heel wat centimeters. Maar nog veel belangrijker… Ik heb het gevoel weer dat ik in mijn eigen lichaam zit en krijg langzaamaan weer zelfvertrouwen!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response