In Love With Health

Succes verhaal van Anouk

Ik ben begonnen met het voedingsschema en het e-book met sportoefeningen. De reden hiervoor was dat ik ontevreden was over mijn lichaam. Veel kleding paste mij niet meer, waardoor ik steeds onzekerder werd. En al helemaal in bikini voelde ik me niet prettig. Daarnaast had ik weinig energie en wist ik dat ik iets verkeerd deed betreffende mijn voeding, maar wat wist ik niet. In het begin vond ik het omschakelen naar de nieuwe levensstijl lastig. Maar nu merk ik dat ik er minder over na hoef te denken en het meer een automatisme is geworden. Echt een nieuwe levensstijl.

Natuurlijk snak ik nog steeds naar de lekkere dingen, maar de verwendag / cheatday die we wekelijks hebben neemt dat gevoel goed weg. Waardoor het super goed vol te houden is! Mijn doel was 12,5 kilo afvallen. Ik dacht dat dit mij nooit zou gaan lukken! Een half jaar later heb ik mijn doel bereikt en kan het nog steeds niet geloven! Inmiddels ben ik verder gegaan en nu uiteindelijk 15 kilo kwijt! Ik ben voor het eerst in m’n leven blij met m’n lichaam en ben enorm trots op mezelf. Heb veel meer energie en voel me zelfverzekerder. Ik wil nog een paar kilootjes kwijt en door deze methode/levensstijl heb ik er 100% vertrouwen in dat dit gaat lukken!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response