In Love With Health

Succes verhaal Phylicia

Sinds ik ben verhuisd naar Dubai heb ik een heerlijk leven. Dit zorgde er wel voor dat de kilo’s eraan vlogen en op een gegeven moment wilde ik me nergens meer in mijn bikini vertonen. Ik realiseerde dat ik moest stoppen met klagen en beginnen met de geweldige Slimming body methode van Lisa!

Mijn lichaam was binnen een aantal weken strakker dan ooit, en voor het eerst in mijn leven heb ik abs, wow! Ik voel me energieker en gezonder en healthy cooking is nu mijn nieuwe hobby. Het werkt omdat de recepten en work outs simpel zijn maar extreem effectief. Ik reis veel maar deze workouts kunnen overal! Dus soms doe ik het op het strand of in een hotelkamer. No excuses and so much fun!

Wil jij net zo’n resultaat als Phylicia? Bekijk dan deze site en laat mij jou ook helpen!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response