In Love With Health

Succes verhaal van Geke

 Afgelopen januari ben ik begonnen met jouw Slimming Body Guide. De 12 weken hebben mij een super basis gegeven om met deze levensstijl door te gaan. Nu, bijna 11 maanden verder, leef ik nog steeds volgens de principes van de Slimming Body Guide. Wel aangepast op wat voor mij leefbaar is, maar mennn wat een openbaring is het geweest! Ik voel me nog steeds beter, gezonder en fitter dan ooit! En dat is ook terug te zien aan mn lichaam. Omdat ik zo blij en dankbaar ben dat ik jouw Slimming Body Guide heb ontdekt en jij degene bent geweest die mij al die tijd motiveert, vond ik dat ik je de progressie foto tot nu toe moest sturen :) Zodat je weer kan zien dat jouw Slimming Body Guide werkt en zoveel gezondheid en fitheid geeft.

 

Ik kan en durf nu eindelijk te zeggen dat k er weer goed uitzie na mn zwangerschap en wil ik dan ook nooit meer terug naar hoe ik was!

 

Wil jij net zo’n resultaat als Geke? Bekijk dan deze site en laat mij jou ook helpen!

 

”Voor de gene die geke’s transformatie nog kunnen herinneren. Bovenstaande transformatie foto is de update. Onderstaande foto is de transformatie na 7 weken Slimming Body Guide. Geplaatst in maart 2015”

 

Fotos Geke

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Eline des Bouvrie

Hi Geke

Vraagje of het niet heel lastig is met een baby in huis om al die gerechten te maken of voor te bereiden? Of laat je je kindje lekker mee eten?

Marjolein

Hai hai,

Wat een mooi resultaat zeg!!! Je mag er super trots op wezen. Heb je naast de slimming body guide nog kwa sport iets gedaan? Of heb je de oefeningen van lisa gedaan?

Write your response