In Love With Health

Veelgestelde vragen

 1. Waarin onderscheidt jouw methode zich van andere dieetplannen?


  Met mijn methode eet je zo natuurlijk mogelijk! Ofwel; ”eten zoals de natuur het bedoeld heeft”. Ik ben dan ook allergisch voor het woord dieet en noem het liever een leefstijl! Met mijn methode geef je jouw lichaam precies wat het nodig heeft, waardoor je geen continu hongergevoel ervaart. Mijn methode is realistisch en eenvoudig te volgen omdat ik gebruik maak van eenvoudige recepten. Doormiddel van mijn schema’s leer je bewuste keuzes maken waardoor je makkelijk kunt variëren. Daarnaast maak ik gebruik van basis ingrediënten die je gewoon bij een supermarkt kunt kopen. Ik maak gebruik van een 90/10 regel, dit betekent dat je 90 procent van de week ‘’clean’’ eet en 10 procent vrije keuze hebt. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en tòch af en toe mag genieten van de dingen die je zo lekker vindt. Voel je fit, zelfverzekerd, gelukkig en mooi en ga voor een gezonde leefstijl en strak lichaam. Be in the best shape of your life!

 2. Wanneer merk ik resultaat?

  Dit is voor iedereen verschillend. Ieder lichaam is uniek, de een kan sneller resultaat boeken dan de ander. Het heeft ook te maken met zelfdiscipline. De meesten zien enig resultaat na circa twee weken.

 3. Zijn de maaltijden uit het boek betaalbaar en makkelijk om te maken?

  Ja, dit is ook de kracht van mijn methode. De positieve resultaten van mijn cliënten is het gevolg van een leefstijl dat realistisch is makkelijk vol te houden. Ik maak gebruik van simpele maaltijden waar je niet veel ingrediënten voor nodig hebt. Uit ervaring weet ik dat het moeilijk vol te houden is als de maaltijden ingewikkeld zijn en veel tijd en geld kosten. Ik maak gebruik van basis ingrediënten die gewoon in de supermarkt te krijgen zijn zoals: groenten, fruit, onbewerkte granen, zuivel, mager vlees en vis.

 4. Ik heb een glutenintolerantie. Kan ik ook dan jouw Slimming Body Guide gebruiken?


  Ja zeker, mijn methode is ideaal voor jou! Ik maak weinig tot geen gebruik van gluten omdat ik uit ervaring weet dat veel mensen hier onbewust intolerant voor zijn. Voor een gezond, slank en fit lichaam heb je dit dus niet nodig. Daarnaast gebruik ik ook weinig tot geen suiker en zuivelproducten.

 5. Zijn de recepten uit het Healthy pleasures kookboek anders dan de recepten op jouw site of uit het E-book Slimming Body Guide?


  70% van de recepten in dit kookboek zijn nieuw. Je kunt deze dus niet vinden op de website of in de Slimming Body Guide.

 6. Hoe kan ik het E-book Slimming Body Guide aanvragen?

  Dit kan via de webshop. Als je het boek besteld krijg je een unieke link waarmee je het E-book kunt downloaden als een PDF document. Je kunt het opslaan op je telefoon, iPad, computer of ander mobiel apparaat. Als je wilt is het ook mogelijk om het uit te printen.

 7. Ik heb een E-book besteld, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?


  Vaak staat er bevestiging in jouw ‘spam’ mailbox of ongewenste mail. Zo niet, log dan even opnieuw in op de webshop. Hier kun je hem opnieuw downloaden aan de rechterkant onder ‘’mijn downloads’’. Het kan ook zijn dat er een fout in het e-mail adres zit. Schrijf dan een e-mail met jouw volledige naam en e-mail adres naar sales@inlovewithhealth.nl. We zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.

 8. Het E-book geeft mij niet de informatie waar ik op hoopte. Kan ik mijn geld terugkrijgen?  We nemen geen E-books retour. Nadat een boek eenmaal is aangeschaft, is het namelijk al geopend en is het boek altijd opnieuw te downloaden. Als je meer wilt weten over de resultaten van eerdere deelnemers, kijk dan op Facebook of Instagram of lees hun succesverhalen hier. Wanneer je niet tevreden bent kun je dit mailen naar lisa@inlovewithhealth.nl en mij uitleggen waar je niet tevreden over bent. Feedback is altijd welkom!

 9. Hoe kan ik direct in contact komen met jou?


  Als je mij direct wilt spreken kun je het contact formulier gebruiken of direct mailen naar lisa@inlovewithhealth.nl. Binnen 1-3 werkdagen zal ik jouw vraag beantwoorden.

 10. Kan ik de recepten op de site gebruiken in combinatie met de Slimming Body Guide?

  Alle recepten op de site zijn te gebruiken in combinatie met de Slimming Body Guide. Onder elk recept staat op welk moment je het recept kan eten in de methode.

 11. Moet ik per se naar de sportschool met jouw Slimming Body methode?


  De oefeningen kunnen allemaal thuis worden gedaan. Het enige wat je nodig hebt is een matje. Alle oefeningen zijn op eigen lichaamsgewicht en geloof me, ze zijn pittig genoeg!

 12. Ik heb een druk en hectisch leven, kan ik toch jouw methode volgen?

  Absoluut! Een druk en hectisch leven hebben is zeker geen excuus. Ik heb zelf ook een druk leven en maak simpelweg tijd om te sporten en mijn maaltijden te bereiden. Natuurlijk kost een gezonde leefstijl enige inspanning, maar het is het dubbel en dwars waard.