In Love With Health

promobeeld_hnychallenge

Allereerst: A happy new year!

 

En natuurlijk brengt een nieuw jaar ook een nieuwe jij met zich mee. Je zult misschien al volop voornemens gemaakt hebben, zoals vaker de sportschool bezoeken, minder cheaten met chocola (oeps, guilty!) en misschien nog wel veel meer! Is één van je voornemens om dit jaar een gezond en fit lichaam te krijgen? Doe dan mee met de Happy New You challenge! Maak van 2017 jouw jaar! Het gaat NU van start! Ook deze editie van de challenge gaat ge-wel-dig worden met volop motivatie, inspiratie, uitdagende opdrachten en natuurlijk zijn er wekelijks weer geweldige prijzen te winnen! Oh yes!!! Je zult versteld staan van wat je kan bereiken in slechts 8 weken tijd en welke ongelooflijke transformatie je zal ondergaan!

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de Happy New You challenge?!

 

  • Wekelijkse nieuwsbrief met exclusieve tips en motivatie die jou gaan helpen in het behalen van jouw ultieme healthy body en de nodige dosis self love.

 

  • Wekelijkse #happynewyou blogs die jou zullen uitdagen het beste uit jezelf te halen en je stimuleren.

 

  • Een flinke dosis motivatie op www.inlovewithhealth.com en mijn social media kanalen @inlovewithhealth (Instagram) en facebook.com/inlovewithhealth.nl. Ik zal je geen dag met rust laten.

 

  • Voor extra motivatie zullen er wekelijks ge-wel-di-ge prijzen worden verloot als beloning voor jullie harde werk en toewijding!

En om je helemaal gemotiveerd te houden zullen er wekelijks ook opdrachten voor de deur staan! Hele leuke opdrachten, girls! Met behulp van deze challenges leer je elke week gezonde keuzes te maken en kom je steeds dichter bij die gezonde, gelukkige en fitte new you! Stap voor stap werken we toe naar een Happy New You!

De laatste 4 weken van de challenge zullen in het teken staan van (deels) vegetarisch leven. Ook als je geen vega bent zullen deze laatste weken van de challenge je ogen doen openen en je laten inzien wat (gedeeltelijk) vegetarisch leven voor jouw lichaam en de wereld om je heen kan betekenen. Dit wil je niet missen ladies!

 

”New year. New feels. New breathe. New chances. New dreams. Fresh starts. I dare you to believe in yourself. You deserve all things magic”.

 

promobeeld_hnychallenge_vert-2

[mc4wp_form id=”4551″]

 

Ben jij klaar voor 8 weken die life changing zullen zijn?!

”This is the year I will be stronger, braver, kinder & unstoppable. This year I will be fierce!”.

En wil je het dit jaar écht goed aanpakken? Word dan een Slimming Body Girl! Er zijn je al meer dan 17.000 vrouwen voorgegaan en hebben geweldige resultaten behaald! Dus wil jij bij de community horen en ook uiteindelijk een geweldig transformatie verhaal met ons delen? Sluit je vandaag nog aan bij de Slimming Body community! Je kunt natuurlijk ook meedoen met de challenge zonder mijn methode te volgen en met behulp van de wekelijkse dosis tips & tricks jouw doelen behalen, maar het zou helemaal geweldig zijn als je je aansluit bij onze happy (and healthy) family! We wachten met smart op je!

Doe nu mee met de Happy New You challenge en bestel de Slimming Body Guide!

Bij aanschaf van de Slimming Body Guide ontvang je meteen:

  • Jouw nieuwe lifestyle plan en work-out schema’s van meer dan 200 pagina’s!
  • Een step-by-step 12-weken voedingsplan én workoutplan
  • Meer dan 150 verrukkelijke Slimming Body-proof recepten waar je letterlijk van gaat watertanden! Bekijk hier wat de Slimming Body Guide nog meer inhoudt.
  • Naast het complete plaatje in de Slimming Body Guide zullen er heel veel giveaways aankomen. You don’t want to miss out on this!
  • Gratis shaker van In Love With Health.
  • Toegang tot de exclusieve online community vol prachtige vrouwen die elkaar steunen en dezelfde passies en doelen hebben als jij! Ik wil dat jouw nieuwe healthy lifestyle leuk is, want zeg nou zelf, het is toch fijn om mensen te hebben waar je op kunt rekenen? Connect met elkaar en praat over je doelen en help en stimuleer elkaar. We zijn één grote familie en ik wil jou uitnodigen om mee te doen! Ook zal ik er zijn om al jullie vragen persoonlijk te beantwoorden en jullie die extra motivatie te geven als dat nodig is.

 

”Deze challenge gaat echt weer geweldig worden! Ik kijk altijd zo uit naar een nieuw jaar omdat ik weet dat ik dan weer met jullie samen kan werken aan het behalen van jullie doelen en dat maakt mij zo blij!! Heel veel succes toppers! Together we can do this!”.

 

promo_bidon