In Love With Health

Succes verhaal van Kim

Wanneer is het goed genoeg? Wanneer ben ík goed genoeg? Na lang uitstellen, twijfelen, een foto, een nieuwe foto en nog een foto realiseerde ik me dat ik misschien maar gewoon wat foto’s naast elkaar moest leggen. Nu heb ik online (FB/Insta/SBG Community) al een paar keer progressie plaatjes gedeeld. Om mezelf te laten zien dat ik op het juiste pad ben, om anderen te laten zien dat je iets echt kunt als je iets echt wilt. En ik moet zeggen: iedere keer als ik iets pas wat ik nooit paste, voel ik me wel een ietsiepietsie beter over mezelf.

Ik woog ooit 115 kilo (en een beetje). Ik Lowcarbde en Highfatte er bijna 30 af, maar deze stijl van leven was (mede met mijn hyperactieve levensstijl) simpelweg niet vol te houden. Ik werd suffer en weer zwaarder en zwaarder en ongelukkiger. Ik kon mijn draai maar niet vinden met eten en kwam beetje bij beetje steeds meer aan. Ik dacht iedere keer dat ik goed bezig was, tot ik weer op de weegschaal ging staan. Huilen met de pet op… Ik had het boek Healthy Pleasures al gekocht en vond Lisa’s gerechtjes heerlijk. Met Kerst was ik er ondertussen achter dat ik niets meer te verliezen had en heb mezelf in januari de Slimming Body Guide cadeau gedaan. Ik wilde niet meer terug naar standje morbide obesitas. Ik sloeg de guide open en de rest is historie… Ik ben ondertussen 17,5 kilo kwijt (37,5 kilo totaal) sinds begin dit jaar, ik inspireer mensen om hetzelfde te doen, ik accepteer mezelf (en al mijn flaws) iedere een beetje meer. En ja, dat is een lange weg. Ondertussen zijn er al zoveel kleine dingetjes die veranderen: ik durf een bikini aan (publiekelijk en serieus, durf ik eindelijk is het dít weer in Nederland), ik pas daadwerkelijk in kleding van Steps waar ik me vroeger in propte, ik kan soms een beetje trots op mezelf zijn, ik pak tegenwoordig liever een zak wortelen dan een zak chips, ik vind steeds beter een balans en het kost totaal geen moeite. Ik ben Lisa zó dankbaar voor haar methode, die zoveel meer inhoudt dat alleen de kilootjes kwijtraken. Ik ben zo op de goede weg en wil dit nooit meer kwijt raken.

Lieve Lisa… DANKJEWEL!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response