In Love With Health

Succes verhaal van Katka

Ik ben Katka en ben 27 jaar. In 1 jaar tijd ben ik 6 kg aangekomen, zo klinkt dat misschien niet erg maar visueel was het echt een ramp, vond ik (ik ben alleen maar 1,65 m groot).

Hoe ik ben aangekomen weet ik zelfs niet eens. Helemaal niet opgelet, snoepjes hier en daar  en na mijn werk (toen had ik verschrikkelijk werk) als beloning chocolade gekocht, want dat verdiende ik toch?

Toen ik in januari de broek van de zomer aantrok, moest ik bijna huilen (dat is die eerste foto). Ik kreeg hem bijna niet dicht en wilde er meteen iets aan doen! Ik ben met shakes begonnen, detoxen en nog heel veel andere dingen, maar na 2 maanden (soms wel zondigen: 1 ijsje per 2 weken) zag ik nog verandering. Ik wilde me er bijna bij neer leggen dat dit mijn nieuwe ik zou zijn, want ik vond het geen leven om op alles te letten, geen snoepjes meer, geen wit brood, geen limonade met suiker etc. Ik was ook bang om fruit te pakken, want dat bevat ook suikers toch?

Begin juni ben ik Lisa’s Facebookpagina tegengekomen en die recepten zagen er heerlijk uit! Ik ben gelijk naar de website van In Love With Health en heb lekker rondgekeken.  Met name de succes verhalen vond ik geweldig. En het idee dat ik geen uur hoef rennen sprak mij ook heel erg aan! En ik kwam ook de Beach Babe challenge tegen en toen was ik om. Ik heb gelijk de Slimming Body Guide besteld.

Hoe ik de methode heb ervaren? Heel eerlijk? Ik vond het veel werk! Met name de voorbereiding en zoveel groenten en fruit. Daar moest ik erg aan wennen. De smoothies vond ik helemaal niet lekker, dus daar heb ik echt mee geëxperimenteerd. Ik vond het heel fijn dat ik voor een paar dagen in een keer kon koken. Ik moet zeggen dat het prima ging. Ik was in het begin wel bang om mijn verwendag te hebben. Ik wilde niks verpesten, maar Lisa zei dat het juist goed voor me was dus ik heb het wel gedaan en enorm genoten. De ene keer lekker pizza op en de week erna kebab. En ik heb er nog een strakkere buik van gekregen ook :). Dat hielp mij HEEEEL VEEEL, dat gevoel dat ik iedere week gewoon mag pakken waar ik zin in heb!

De oefeningen vond ik in het begin heel zwaar! Ik vind ze nog steeds zwaar, maar ik ben sterker geworden. Dat voel ik! Ik vond het ook heel fijn dat ik de oefeningen gewoon vanuit huis kom doen, want na het werk had ik geen zin meer om naar de sportschool te gaan.

Qua gewicht is er niet veel veranderd. Ik ben van 58 kg naar 55kg gegaan, maar ik kan nu wel met tevredenheid naar mezelf kijken in de spiegel. Het is dus niet alleen maar blind op de weegschaal vertrouwen! Ik voel me nu sterker en vrouwelijker! Ik ga zeker verder en ik wens alle mensen succes en niet opgeven!! Het resultaat komt vanzelf!

En bedankt aan Lisa voor dit boek en motivatie en ook alle meisjes/vrouwen op de community die mijn vragen hebben beantwoord!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response