In Love With Health

Succes verhaal van Debbie

Al 15 jaar verafschuw ik mijn benen en knieën. Ik heb 13 jaar lang staand werk gedaan en dat hielp helaas niet mee aan mooiere benen :-( Mijn zelfvertrouwen daalde steeds meer en na 2 zwangerschappen, een burn-out en met mijn ex werkgever meerdere malen in de rechtszaal te hebben gezeten was er zo goed als niks meer van over. Ik vond mijn lijf zo lelijk dat ik er niet eens in de spiegel naar wilde kijken, laat staan op de weegschaal staan.

Ik begon mijn troost te zoeken in eten, want ik was/ben inmiddels een huismoeder en mijn man was/is altijd voor zijn werk in het buitenland. Dus alles komt de hele week op mij neer. Tijd om naar de sportschool te gaan was er dus ook niet. Ik wist dat er iets moest gebeuren omdat ik me zo verschrikkelijk in mijn lijf voelde. Toen zag ik op Facebook In Love With Health voorbij  komen. Na een aantal stukjes gelezen te hebben heb ik besloten om het nieuwste boek te bestellen. Ben ik lid geworden van de community en heb ook nog het andere boek besteld! Lisa jij hebt letterlijk mijn ogen geopend!

De eerste week was het een beetje lastig met boodschappen en koken, maar al snel ging het me goed af! En trust me, ik ben echt geen keukenprinses.  Inmiddels ben ik in 3 maanden 10,8 kilo kwijt en ik sport 4 tot 5 keer in de week een uur thuis! (In het enige uurtje dat ik voor mezelf heb als mijn zoontje slaapt). Maar ik voel me echt herboren!  Door het gezonde eten heb ik ook geen last meer van hooikoorts, mijn huid is mooier en gladder, ik slaap veel beter, heb geen wallen meer onder mijn ogen en voel me fantastisch! Mijn zelfvertrouwen gaat steeds stukje bij beetje omhoog, mijn lijf wordt gespierder en ik heb echt het gevoel dat ik er ook mag zijn en er toe doe. Ik voel me zelfs zo goed dat ik een korte broek heb gekocht (voor het eerst in 15 jaar!), nieuwe bikini’s en een strakke sportbroek! Lisa ik wil je echt uit de grond van mijn hart bedanken, jij hebt mij weer de kracht gegeven om te genieten van het leven en van mijzelf!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response