In Love With Health

Succes verhaal van Nanda

Waarom ben je begonnen?

Ik ben begonnen aan het programma omdat ik nadat ik op ongelukkige wijze mijn enkel had gebroken een paar kilo’s was aangekomen. Ik heb drie maanden zo goed als stilgezeten en voelde me depressief, opgeblazen en was niet blij met wat ik in de spiegel zag.. Ja, die grote borsten zijn misschien het enige voordeel, maar verder ergerde ik me kapot aan mijn kleding die te strak begon te zitten en ik kreeg voor het eerst in mijn leven een ‘muffin top’. Ik was al enige jaren bezig met gezonde voeding, maar daar wist ik dan weer geen maat mee te houden (lees: volledig de plank misslaan door een zelfgebakken verantwoorde brownie met dadels in m’n eentje oppeuzelen in twee dagen tijd). Het werd een obsessie en dat wilde ik veranderen. Toen kwam ik op de site van In Love With Health terecht en ik begon te watertanden bij het zien van de recepten en de trainingen spraken mij ook aan. Na een paar weken gedacht te hebben: ‘morgen begin ik’, ben ik uiteindelijk gestopt met uitstellen en ben ik begonnen met beginnen :).

Hoe heb je het ervaren?

Heel erg goed. Het programma is heel goed te doen voor mij en past bij mij qua inhoud en bij mijn dagelijks patroon. Dit was ook het eerste programma waar ook mijn omgeving positief op reageerde. Wortels en bleekselderij knagen (en het bijbehorende gefrustreerde humeur) was verleden tijd en ook mijn moeder was er erg positief over. Zij heeft ook een periode met mij meegedaan en was in twee weken zes (!) kilo kwijt, alleen door het voedingsprogramma te volgen. Op verjaardagen had ik de heerlijke Cosmopolitan cupcakes en de welbekende cheesecakes voorgeschoteld en iedereen was happy, inclusief ik natuurlijk. Wat ik vooral heel bijzonder en mooi vind is dat Lisa ook heel erg de nadruk legt op het leren accepteren van jezelf in welke vorm of maat dan ook. Ik ben door het volgen van de SBG me veel meer bewust geworden dat een levensstijl waarin er een balans is tussen gezond leven, bewegen en ontsnapping en zelfacceptatie ontzettend belangrijk is. Voorheen haatte ik mijzelf bijna wanneer ik een keer ‘zondigde’ of niet ging sporten en schoot ik heen en weer tussen obsessief gezond eten en sporten en niets doen en m&m’s eten. Nu is er zoveel meer rust en evenwicht hierin, juist omdat deze stijl zo goed bij mij past. Tuurlijk heeft de maat minder en een strakker lichaam een bijdrage geleverd aan mijn kwaliteit van leven nu, maar vooral de acceptatie en liefde voor de imperfecties waar Lisa het vaak over heeft maken dat het voor mij een hele fijne ervaring is geweest. Ik wil niet meer anders. Het programma is nu onderdeel van mijn leven geworden en het kost me geen moeite meer om het vol te houden. Kortom: een verademing.

Wat heb je tot nu toe bereikt?

Ik ben zeven kilo kwijt en ben van een maat 38/40 naar maat 36/38 gegaan. Mijn zelfvertrouwen is vertienvoudigd en ik ben minder geobsedeerd bezig met mijn gewicht (de weegschaal heb ik ritueel weggegooid) en met mijn uiterlijk. Ik kan nu genieten van een feestje met de bijbehorende drankjes en hapjes en heb plezier in het sporten en het bereiden van de gezonde gerechten voor doordeweeks.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Liselotte

Hallo Meid, Van Harte Gefeliciteerd en geniet van je welverdiende mooie reis ! Liefs Liselotte

Annemieke van Wijk

Gefeliciteerd Nanda, prachtig resultaat en dik verdiend!! Veel plezier met je gewonnen reis.

Write your response