In Love With Health

Succes verhaal van Danique

Ik tob al jaren met mijn gewicht en gezondheid (spastische darm). Ik woog altijd rond de 75/78 kg dit is te zwaar voor mij als meisje van 1,64. Ik volgde allerlei diëten, niet eten, shaken, allerlei programma’s en het werkte steeds maar voor korte duur en dan viel ik weer terug in mijn oude patroon. Zo ik heb ook een tijdje Herbalife gedaan en dan alleen mijn ontbijt vervangen, dit ging prima en ik voelde me echt onwijs goed alleen merkte ik dat ik alle suikers ging vermijden waardoor ik ging doorslaan. En door te veel eiwitten kreeg ik na 3 maanden weer last van mijn darmen.

Toen kwam ik jouw methode tegen, en dit sprak mij direct aan en waarom? Omdat jij puur op basis van de producten die wij kopen in de winkel, suikers en groente en fruit je lifestyle aanpast. Dit maakt het leuk, lekker en gezond en dit is voor iedereen vol te houden. Ik ben zo blij met deze lifestyle dat ik nu ook mijn 2 vriendinnen om heb om hiermee te beginnen. Dit is voor ons fijn en leuk om dit met elkaar te mogen delen en doen, en vooral om te zien hoe leuk wij nu met gezond eten bezig zijn. Dit motiveert me om door te gaan. Mijn doel is om mezelf lekker in mijn vel te zitten en te accepteren wie ik ben en hoe ik ben. Ieder persoon is uniek en bijzonder en dit moet ik voor ogen houden.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response