In Love With Health

Succes verhaal van Lieke

Vandaag een hele speciale transformatie foto. Namelijk van mijn dierbare zus Lieke! Wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Sis I love you! Lees hieronder haar verhaal.

“Nou daar ga ik dan… Pff wat heb ik lang getwijfeld of m’n foto gepost mocht worden en dan helemaal met of zonder gezicht. Het is toch vrij persoonlijk en social media kan vrij negatief zijn. Maar als ik kijk hoe kwetsbaar Lisa zich opstelt wil ik toch haar voorbeeld volgen… Ik ben trots op mezelf en mijn resultaat.

Al vanaf de middelbare school ben ik bezig geweest met mijn gewicht. Alle diëten heb ik wel een keer geprobeerd. En werd ik erg gelukkig van.. ja op het moment dat het gelukt was, maar dat geluk was altijd maar van korte duur en volhouden dat lukte me niet ook omdat ik mezelf zoveel moest ontzeggen. Dus het was echt alles of niets.

Dat cijfertje op de weegschaal was zo belangrijk dat me goed voelen daar afhankelijk van was. Iets wat ook nu nog steeds lastig blijft hoe vaak Lisa ook zegt dat ik de weegschaal de deur uit moet gooien. Kilo’s zal ik ook nu niet noemen want dat blijft toch een “schaam” puntje al hoewel dat niet eens nodig is.

Maar ik heb wel voor het eerst in mijn leven rust met m’n eten (en gewicht) zonder dieet. Iets meer dan 2 jaar geleden werd ik zwanger van mijn zoontje en gelukkig had ik vooral veel “cravings” naar fruit. Bang bleef ik wel om veel aan te komen tijdens de zwangerschap ondanks dat ik wel extra at omdat ik natuurlijk extra moest eten voor de kleine. Na 9 maanden ben ik bevallen van mijn zoontje Noxx gelukkig ging de borstvoeding meteen erg goed dat zorgde er bij mij ook voor dat ik binnen een maand alle zwangerschapskilo’s kwijt was. Omdat ik graag gezond wilde eten door de borstvoeding ben ik (na jaren tips van mijn zusje waar ik niet erg goed naar luisterde;)) toch gestart met de Slimming Body methode. Wel met wat aanpassingen van Lisa omdat ik borstvoeding gaf. Met name de smoothies vind ik erg makkelijk omdat ik dan zeker weet dat de kleine de vitamines etc. binnen krijgt.

Binnen een jaar ben ik nog 10 kilo extra afgevallen en ben ik nu al meer dan een half jaar op een gewicht waarvan ik nooit had verwacht dat ik dit zou wegen. En het beste is nog wel dat ik geen dieet meer volg, maar een nieuwe levensstijl heb ontwikkeld. Hierdoor heb ik voor het eerst in mijn leven rust betreft eten. Ik mag van mezelf alles eten alleen gaat het wel om de balans. En natuurlijk de ene week eet ik wat meer guilty pleasures dan de bedoeling is ;).

Ik ben blij dat ik eindelijk heb ontdekt dat er zoveel meer belangrijker is in het leven dan dun zijn. Heel mijn leven heeft in het teken gestaan van dun zijn met een hoop verdriet en ontevredenheid als gevolg. Maar het leven is zoveel meer en zeker nu met mijn gezinnetje ben ik daar achter gekomen. Lekker genieten van het leven incl. lekker eten is zoveel fijner. En door ook gezond te eten met behulp van de Slimming Body Guide zorg je goed voor jezelf en voel je je veel fitter”.

Meer informatie over mijn Slimming Body Guide? Klik dan hier! Laat mij jou ook helpen om de beste en gelukkigste versie van jezelf te worden.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

B

Hoi Lisa,
Wat een goede resultaten van jouw zus. Ik ben heel erg benieuwd naar de aanpassingen op het jouw methode voor vrouwen die zwanger zijn / borstvoeding geven..
Liefs!

Write your response