In Love With Health

THE SELF LOVE COLLECTIE

Het staat online! OMG! De exclusieve Self love collectie. 

Voor de die-hard volgers, jullie weten dat ik onlangs een break heb genomen van mijn bedrijf www.lilymoonwomen.com. Rede: I’m pregnant! Maar helaas (of gelukkig) kon ik me niet bedwingen om toch niet een paar nieuwe items te lanceren. 

Doordat ik dus even gestopt ben met Lily ging ik nadenken hoe dan? Nou dat antwoord leek me duidelijk omdat heet In Love With Health staat voor: zelf liefde! Die collectie ga ik dus lekker via deze weg lanceren. Dus voor de duidelijkheid.. Het zijn nog steeds Lily Moon truien (de bestsellers die ik al jaren heb, same fit, size, en heerlijkheid) maar ik verkoop ze alleen hier. That’s all :-) 

Misschien ook wel leuk omdat er volgend jaar ook weer een nieuw boek aan komt.. Voor alle mommy’s en mommy to be’s! Dus In Love With Health gaat weer wat levendiger worden. Nieuwe receptjes en inspo. Oh I like!

Maar terug naar de truien.. Er zijn er 3, en ja ze zijn echt heel heel leuk. Ik ga de foto’s en producten gewoon voor zichzelf laten spreken en hieronder plaatsen. Klik op de foto en dan kom je op het product! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mij want ja ik draag ze stiekem (de samples) al elke dag de afgelopen weekjes. Oh zo lekker!

So get inspired en onthoud: self love is all that matters! (en je gezondheid!)

All shapes sweater: https://inlovewithhealth.com/shop/all-shapes-sweater/

Empower women sweater: https://inlovewithhealth.com/shop/empower-sweater/

Love sweater: https://inlovewithhealth.com/shop/love-sweater/

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

🎁 Get free iPhone 14 Pro Max: http://www.skupaut-szczecin.pl/upload/go.php 🎁 hs=dec0256f1b446f8e481a48fef2aa8cb9*

sziuwu

Write your response