In Love With Health

Fit tijdens de winter

Je herkent het vast wel, in de zomer ben je lekker aan het sporten en zit je vol motivatie. Maar dan wordt het donker, is het koud, kijk je naar buiten en bedenkt je dat je toch echt liever met een warme thee op de bank zit dan dat je nog naar buiten moet gaan om te sporten. Je gaat morgen wel sporten, maar morgen ziet het er ook niet goed uit buiten, en voor dat je het weet ben je alweer een week verder. Om je op weg te helpen ga ik je nu een aantal tips geven. No more excuses!

  1. Buiten sporten? Zorg voor warme en opvallende kleding.

Een van de redenen waarom het je tegen kan gaan zitten om naar buiten te gaan is de kou, regen en misschien wel de sneeuw. Zorg dat je goede warme, maar ventilerende sportkleding hebt zodat je toch lekker naar buiten kan zonder last te hebben van de kou, regen of sneeuw. Er zijn genoeg sportmerken die kleding voor de winter maken waarin je uitstekend kunt sporten. Vergeet ook niet om lichtjes aan te schaffen of een reflecterend hesje. Ook al zie je zelf alles goed, mensen zien jou slecht in het donker. Bijvoorbeeld het setje hieronder van de H&M. Hartstikke betaalbaar en natuurlijk ook erg fashionable.

  1. Zoek een maatje.

Dit is mijn favoriete manier om het sporten in de winter vol te houden. Een goede vriendin? Zoek iemand die net zoals jij fit wilt blijven en niet te snel af zegt. Jullie houden elkaar gemotiveerd het is dus een win-win situatie.

  1. Zorg voor ritme.

Dit is bijna de belangrijkste tip aangezien iedereen druk druk druk is. Waaronder ik ook zelf. Plan in je agenda tijd in op dezelfde dagen van de week dat je gaat sporten. Plan alles eromheen zodat er geen reden is om af te zeggen. Als je eenmaal je ritme gevonden hebt is het makkelijker om het vol te houden! Bij mij werkt het!

  1. Zie het voor je.

Weet je nog hoe fit en strak je in je vel zat van de zomer toen je zo goed aan het sporten was? Een van de beste manieren om gemotiveerd te blijven is om naar dit beeld te kijken. Sommige mensen doen het juist andersom, ze kijken naar een foto van zichzelf toen ze nog zwaarder waren of minder fit waren en willen nooit meer zo worden.

  1. Boek een vliegvakantie naar een warm land.

Deze tip wil ik zelf wel uitvoeren haha. Als je een reis boekt naar een ver land waar je lekker op het strand wilt liggen, bedenk je je wel dat je er goed uit wilt zien in bikini. Daar moet voor getraind worden. Een goede motivatie om jezelf van de bank te hijsen en te gaan sporten.

  1. Post updates.

Voor veel mensen werkt het goed om bij te houden hoe vaak ze sporten, hoelang ze gesport hebben en bij hardlopen, hoeveel kilometers ze gerent hebben. Dit kan op verschillende sites of bijvoorbeeld op de social media kanalen. Het geeft een kick als je opschrijft hoeveel je vandaag hebt gedaan en of je vooruit gaat.

  1. Maak een doel.

Niet alleen de strandvakantie, maar ook een wedstrijd of een aantal kilometers volhouden kan een doel zijn. Of bijvoorbeeld het behalen van een persoonlijk doel als slanker, fitter en gezonder worden.

  1. Probeer iets nieuws.

Als je eigen sport saai wordt, blijf je in de winter niet gemotiveerd (en ook niet in de zomer). Je kunt dan qua verandering groot denken, nieuw soort sport of een nieuwe trainer, nieuw sportgroepje, nieuwe outfit, nieuwe music playlist of bijvoorbeeld een nieuw workout schema zoals  mijn: Anywhere anytime workout. Kortom, iets nieuws kan je weer een nieuwe motivatie geven om te blijven sporten.

Wat extra hulp nodig?

Heb jij moeite met het behalen van jou doelen? Zou jij graag wat extra hulp willen? Dan kan de slimming body methode jou hierbij helpen. Ik zal je stap voor stap laten zien hoe jij dat droomlichaam kunt krijgen en behouden. Duizenden vrouwen hebben de stap genomen en succes behaald met mijn methode met als beloning een slank, strak en gezond lichaam en dat zal jij ook doen! Dit op een heerlijke, gezonde en vooral makkelijke manier. Lees hier alle succesverhalen! Wil jij ook gebruik maken van de Slimming body methode? Shop dan nu de Slimming body guide online, of bekijk deze pagina voor een persoonlijk en op maat gemaakte voedingsplan. Het lichaam wat jij altijd hebt willen hebben is dichterbij dan ooit! Ook in de winter!

MG_9067-20x30cm1-e1429382845273


Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

3 Comments Respond to this article

mary

hi ja ik wil mijn buikvet kwijt raken
En ga dan twee keer per week lopen
Help dat

gr Mary

Aniek

Hoi Lisa!

Als je altijd veel gesport hebt, maar nu niet meer lid bent van de sportschool en wel fit wil blijven (en spieren wil kweken), is het Anywhere Anytime Workout boek dan een uitkomst? Kun je daar echt spieren mee opbouwen als je er ook gezond bij eet?

Groetjes

Lisa

Hi Aniek! Zeker :-) De workout is vrij pittig (ook voor mij) dus dat gaat helemaal goed komen!

Write your response