In Love With Health

Frozen mango smoothie

Zoals jullie weten drink ik iedere ochtend als ontbijt een smoothie (beste start van de dag ever). In de zomer maak ik graag iets bijzonders van mijn smoothie, nou daar valt deze frozen mango smoothie zeker onder! Wat een feestje op de ochtend om dit te drinken! Door het fruit even in te vriezen krijg je een heerlijk slushpuppy-achtige structuur en daar was ik vroeger als kind echt gek op. Maar ja wie niet he? Varieer je normale groene smoothie eens af met een smoothie bowl of met een slush smoothie. Gezond eten hoeft alles behalve saai te zijn!

Zo maak je het

Snijd de mango in stukjes en leg minimaal 1 uur in de vriezer. Nog beter is 1 nachtje. Schil de courgette en snijd in stukken. Doe de stukjes mango, courgette, water en kokosmelk in de blender. Laat een minuut even flink draaien. Proef even of ie goed op smaak is, voeg anders nog wat stevia druppels of honing toe. Schenk de smoothie in een glas en maak af met ½ passievrucht en kokosrasp.

#slimmingbody: smoothie

Ingrediënten

  • 200 ml water
  • 100 ml ongezoete kokosmelk
  • 200 gram courgette
  • ½ mango
  • ½ passievrucht
  • 1 theelepel kokosrasp
  • Optioneel: 4 stevia druppels of 1 theelepel honing

Cooking time

5 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

4 Comments Respond to this recipe

Barbara

Dit is wel een favo van me geworden hoor Lisa. Echt heel erg lekker?zeker 2 x per week van genieten in dit seizoen….

Lisa van Cuijk

Lekker van genieten Barbara!

Julia

Hi Lisa, gaat de combi van fruit en groenten niet voor veel gisting zorgen in je buik ? Het klinkt iig heerlijk.

Marlotte

Hallo :)
Kan je de smooties ook invriezen?
Heb namelijk niet altijd tijd om er een vers te maken.
liefs,

Write your response