In Love With Health

Groene smoothie bowl

Jullie weten inmiddels denk ik wel hoe dol ik ben op mijn smoothie in de ochtend. Het geeft me zo’n enorme boost dat ik niet meer zonder zou willen! En soms heb ik een keer zin in wat anders dan de normale smoothie uit een glas. Dan geniet ik van deze heerlijke smoothie kom met al mijn lekkere toppings erop! In het buitenland is het echt een hit! Maar ik zie in Nederland ook steeds meer prachtige smoothie kommetjes tevoorschijn komen. Het ziet eruit als een waar feestje als je het mij vraagt :-). Heb jij het al weleens geprobeerd?

Zo maak je het

Doe de courgette, spinazie, water en amandelmelk in een blender en mix tot een gladde massa. Doe er eventueel wat druppeltjes stevia of honing doorheen. Het is een vrij dikke massa dus misschien moet je zo nu en dan door de smoothie roeren om hem goed te blenden.

Maak je smoothie bowl af met stukjes kiwi, banaan, kokossnippers en bijvoorbeeld de homemade granola van vorige week. Enjoy ladies!

#slimmingbody: smoothie (max 1 stuk fruit en zonder granola)

Ingrediënten

  • 150 gram courgette
  • 100 gram spinazie
  • 1 kiwi
  • 1/2 banaan
  • 1 eetlepel homemade granola
  • 2 eetlepels kokossnippers
  • 200 ml water
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • Optioneel: 4 steviadruppels of 1 theelepel honing

Cooking time

15 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

5 Comments Respond to this recipe

Anja

Hallo Lisa kun je de smoothie s’avonds klaar maken want mij man gaat om 4.30 uur s’nachts naar zijn week om dan ik de keuken een smoothie te maken niet echt prettig . Vriendelijke groeten Anja Bouman

Anja

Hallo Lisa kun je de smoothie s’avonds klaar maken want mij man gaat om 4.30 uur s’nachts nar zijn week om dan ik de keuken een smoothie te maken niet echt prettig . Vriendelijke groeten Anja Bouman

Lisa van Cuijk

Dan kan ik me voorstellen Anja! Maar dat kan wel hoor.

chantal gielgens

Hoi, mag de courgette gewoon rauw erin verwerkt worden?

Lisa van Cuijk

Ja dat klopt, Chantal :-).

Write your response