In Love With Health

Over mij

Having the body you want starts with loving the body you have. Dit gevoel wil ik elke vrouw meegeven. Het is zo belangrijk om je lichaam lief te hebben zoals het is. Ik heb In Love With Health gecreëerd als online platform om vrouwen te helpen en te coachen om een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen. Liefde voor je lichaam vormt de basis voor het leiden van een gezonde lifestyle. Ik vind dat je jezelf pas 100% gezond kan noemen als je van je lichaam houdt zoals het is. Zelfliefde en een healthy lifestyle is alles waar In Love With Health voor staat. Be In love with health. Be in love with you.

lisaovermij

Hoe ben ik begonnen

Toen ik avond na avond weer eens een ontzettende couch potato was en mezelf aan het vergelijken was met al die perfecte fitgirls, ging bij mij op een gegeven moment de knop om. Ik was het zat! Ik was niet gelukkig met mezelf, at niet gezond, had totaal geen energie en sporten zat er daarom ook niet in. Ik zat niet lekker in mijn vel en was totaal niet blij met mijn levensstijl. Het was tijd om het roer om te gooien en eindelijk weer goed voor mezelf te gaan zorgen en happy te zijn!

What to do.. ik moest er niet aan denken om mezelf uit te hongeren met nieuwe diëten, een sappenkuur, detox of eindeloos calorieën tellen. Daar had ik dus echt geen zin in! Ik volgde al eens eerder een dieet van 1000 calorieën per dag waarbij ik obsessief elke calorie telde die ik binnenkreeg. Dit ging gepaard met een ongelooflijk ongelukkig gevoel over mezelf. Dagelijks stond ik voor de spiegel en bekeek mezelf vol afschuw. Ik streefde naar een ideaal beeld dat totaal onrealistisch was. Streven naar perfectie en mezelf eindeloos vergelijken met anderen omschrijft precies waar ik me dagelijks mee bezig hield.

Dat ik mijn lichaam & mind zo aan het uitputten was, had ik toen nog niet door. Inmiddels ben ik erachter dat dit ontzettend ongezond voor me was en gelukkig heb ik dat achter me kunnen laten. Veel vrouwen zullen hetzelfde ervaren als ik: perfectie na proberen te streven en oneindig vergelijken met andere ogenschijnlijk perfecte vrouwen. Het was zeker niet makkelijk, dat kan ik je wel vertellen! Als mijn vriend aan het smullen was van een stuk pizza, en ik mijn nasi van bloemkool aan het oppeuzelen was, had ik het soms behoorlijk zwaar. Ook de negatieve gedachten over mezelf had ik niet zomaar overwonnen. Dagelijks mediteren en mijn mantra hebben me nieuwe inzichten gegeven. Het heeft veel moeite en hard werk gekost, maar het was het 100% waard! Na vier weken in mijn nieuwe levensstijl had ik energie voor tien en voelde ik me fitter dan ooit! De wallen verdwenen, net als de darmproblemen en ik was slanker en strakker dan ooit! Maar het allerbelangrijkste: ik was weer happy! Eindelijk had ik de liefde en waardering voor mijn lichaam gevonden. En dat was zo ontzettend bijzonder om te ervaren. Ik voelde de liefde door mijn aderen stromen.

Ik vind dat iedere vrouw zich zo moet voelen. Ik wil van de daken schreeuwen: love yourself girls! Als ik dit kan bereiken, dan kan jij het ook! Ik wil zoveel mogelijk vrouwen stimuleren en helpen om weer de liefde voor zichzelf en haar lichaam te voelen en zoveel mogelijk te genieten van het leven. Je lichaam is het meer dan waard om van gehouden te worden! Want als je je van binnen goed voelt, straal je van buiten!

lisa2

En hoe is In love with health dan ontstaan? 

Ik had een nieuwe missie in het leven, namelijk: mijn lichaam en gezondheid voorop stellen en de beste versie van mezelf worden! Het was pijnlijk om te zien hoeveel vrouwen tegen hetzelfde probleem aanliepen als ik in het verleden: ongelukkig zijn met jezelf en daardoor niet goed voor jezelf zorgen. Ik wilde ze daar bij helpen! Daarnaast wilde ik ook meer weten over het lichaam, daarom heb ik een opleiding gevolgd tot voedingscoach en hormoontrainer. Twee jaar lang heb ik onderzoek gedaan naar voeding, wat het voor je leven en gezondheid kan betekenen en wat het lichaam nou echt nodig heeft. Ik ben zelf alles gaan testen en aan de hand van deze informatie heb ik mijn Slimming Body methode samengesteld. Ik ben zo blij met het resultaat!

De Slimming Body methode bevat de belangrijkste focuspunten die een goede en gezonde levensstijl nodig heeft:

♥ Liefde voor je lichaam
♥ Gezonde voeding
♥ Voldoende lichaamsbeweging
♥ Voldoende ontspanning en rust
♥ Zo nu en dan jezelf belonen

Toen mijn website In Love With Health nog maar twee maanden online was, had ik al duizend bezoekers per dag en werd ik overspoeld door vragen van lieve vrouwen die op precies dezelfde plek zaten als waar ik daarvoor ook zat. In Love With Health werd intussen een waar begrip in Nederland en zelfs over de grenzen. Ik heb het geluk gehad om intussen duizenden cliënten te mogen helpen aan een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam en daar ben ik zo blij mee! Elke dag krijg ik de meest prachtige verhalen te horen en zie ik geweldige transformatiefoto’s van vrouwen die ontzettend fit zijn geworden. Maar bovenal die de liefde voor zichzelf hebben teruggevonden. Wat ben ik ontzettend trots op deze toppers! De site is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste health sites van Nederland en dat allemaal dankzij het doorzettingsvermogen van deze vrouwen.

Ik ben In Love With Health begonnen om jou te inspireren met de heerlijkste en gezondste maaltijden die jou helpen je doelen te behalen. Ik wil jou helpen om weer van jezelf te houden, dat ben je namelijk meer dan waard! Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen gezond eten en sporten. Het gaat om de waardering en liefde voor je lichaam. Het gaat om voelen dat je lichaam niks minder dan de beste zorgt verdiend. Van je kruin tot aan je kleine teen! Als je van jezelf houdt, volgt een gezonde lifestyle van jezelf omdat je graag goed je lichaam wilt verzorgen. Ik hoop dat ik je met mijn website hiervan kan overtuigen. Kies voor een gelukkig, gezond en energierijk lichaam, waar je van houdt en die je elke dag weer energie geeft. Ik wil elke vrouw dit gevoel meegeven. Je lichaam heeft liefde, verzorging en voeding nodig, en als je gezond eet en hier ook optimaal van geniet, kan voeding het beste medicijn zijn dat er is! Je lijf zal je dankbaar zijn. Laten we het samen doen.

”Having the body you want starts with loving the body you have”.

Lisa ♥

76 Comments Respond to this article

Maud

Wat een ontzettende leuke site is het geworden! Ik kijk er iedere dag wel even op. Ik doe veel inspiratie op en maak je heerlijke recepten na. Ben nog steeds aan het afwegen of ik je programma ga volgen of niet. Ik kook al een jaar of vier biologisch en zonder pakjes maar ben nog steeds niet daar waar ik graag wil zijn. Ben ook al een tijd met de “hormoonfactor” bezig. Ik zit dus te dubben of dit het dan voor mij zal zijn. Ik heb geen overgewicht maar zou heel graag meer energie willen hebben en een iets strakker figuur.

Lisa van Cuijk

Wat leuk Maud!! Ik denk dat je zeker wat kan hebben aan mijn methode. Je lichaam komt met behulp van mijn methode in balans, waardoor je meer energie krijgt en op het gewicht komt waarbij jouw lichaam het beste functioneert :-).

Lin

Wauw.. Dit had ik nodig ! Ik kwam je tegen op instagram en dit is gewoon precies wat ik zoek! Wat bent je een prachtige, inspirerende vrouw ! Sporten deed ik al maar val helaas niet af. Op gebied van voeding en love Tour body – was ik nog zoekende.. Let’s do it !

Lisa van Cuijk

Aaah wat een lieve woorden Lin!! Ik weet zeker dat dat stukje zelf liefde nu ook helemaal goed gaat komen :-).

Ann-Christin

Your books look great and I’d love to read them. Will they be available in English too in the future?

Lisa van Cuijk

Thanks Ann-Christin :-)! The online version of my Slimming Body Guide is already available in English! The other books not (yet), maybe in the future ;-).

wendy

Hoi Lisa,
Mag ik vragen waar jij jouw opleiding hebt gevolgd? Ik wil nl zelf ook deze richting op.
Groetjes wendy

Estelle Strijers

Hi Lisa,

Ik had een vraagje betreft het inloggen.
Ik probeer in te loggen op mijn account, maar dat doet het niet.
Er staat ook geen reden waarom niet en als ik mijn wachtwoord wil veranderen krijg ik geen mail.
Kan het zijn dat je mijn account verwijderd is?
Ik heb 3 boeken van je gekocht inc. The Slimming Body Guide, dus een nieuw account aanmaken is ook niet echt een optie.

Met vriendelijke groet,

Estelle Strijers

Stephanie Orie

Hallo
Ik ben het er zo mee eens dat je ook moet genieten en lief moet zijn voor je lichaam.
ik sta ook zo in het leven als je goed voor jezelf zorgd komt de rest van zelf.
Mag ik vragen waar jij de opleidingen heb gevolgd?

Marjolein

Hoi Lisa,
Is deze methode ook geschikt voor vegetariers? Ik heb van alles geprobeerd (ww, koolhydraatarm, South Beach etc.) maar vind het toch lastig om daarin mijn weg te vinden als vegetarier. Jouw insteek van eten zoals de natuur het heeft bedoeld staat mij wel enorm aan.
groet Marjolein

Daphne

Hi Lisa!
Zo wat een happy site! Ik volg je ook al een tijdje op instagram en ben erg benieuwd geworden naar je boek. Nu ben ik al een tijdje aan het zoeken naar een voor mij juist eetpatroon (vaak vind ik het teveel of te weinig of haal ik er niet voldoende energie uit).
Ik ben erg ziek geweest (pfeiffer) en sport eigenlijk sinds maart weer intensief, en dit bevalt erg goed. Helaas zie ik (voor wat ik wil) niet voldoende resultaat en ik ben dan ook opzoek naar de juiste voeding. Is het mogelijk dat ik een week uit jouw ‘boek’ kan proberen om te zien of het voor mij werkt? Aangezien ik al zo veel boeken heb aangeschaft wat het uiteindelijk niet was..

X daphne

Pagina 4 van 6...23456

Write your response