In Love With Health

Over mij

Having the body you want starts with loving the body you have. Dit gevoel wil ik elke vrouw meegeven. Het is zo belangrijk om je lichaam lief te hebben zoals het is. Ik heb In Love With Health gecreëerd als online platform om vrouwen te helpen en te coachen om een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen. Liefde voor je lichaam vormt de basis voor het leiden van een gezonde lifestyle. Ik vind dat je jezelf pas 100% gezond kan noemen als je van je lichaam houdt zoals het is. Zelfliefde en een healthy lifestyle is alles waar In Love With Health voor staat. Be In love with health. Be in love with you.

lisaovermij

Hoe ben ik begonnen

Toen ik avond na avond weer eens een ontzettende couch potato was en mezelf aan het vergelijken was met al die perfecte fitgirls, ging bij mij op een gegeven moment de knop om. Ik was het zat! Ik was niet gelukkig met mezelf, at niet gezond, had totaal geen energie en sporten zat er daarom ook niet in. Ik zat niet lekker in mijn vel en was totaal niet blij met mijn levensstijl. Het was tijd om het roer om te gooien en eindelijk weer goed voor mezelf te gaan zorgen en happy te zijn!

What to do.. ik moest er niet aan denken om mezelf uit te hongeren met nieuwe diëten, een sappenkuur, detox of eindeloos calorieën tellen. Daar had ik dus echt geen zin in! Ik volgde al eens eerder een dieet van 1000 calorieën per dag waarbij ik obsessief elke calorie telde die ik binnenkreeg. Dit ging gepaard met een ongelooflijk ongelukkig gevoel over mezelf. Dagelijks stond ik voor de spiegel en bekeek mezelf vol afschuw. Ik streefde naar een ideaal beeld dat totaal onrealistisch was. Streven naar perfectie en mezelf eindeloos vergelijken met anderen omschrijft precies waar ik me dagelijks mee bezig hield.

Dat ik mijn lichaam & mind zo aan het uitputten was, had ik toen nog niet door. Inmiddels ben ik erachter dat dit ontzettend ongezond voor me was en gelukkig heb ik dat achter me kunnen laten. Veel vrouwen zullen hetzelfde ervaren als ik: perfectie na proberen te streven en oneindig vergelijken met andere ogenschijnlijk perfecte vrouwen. Het was zeker niet makkelijk, dat kan ik je wel vertellen! Als mijn vriend aan het smullen was van een stuk pizza, en ik mijn nasi van bloemkool aan het oppeuzelen was, had ik het soms behoorlijk zwaar. Ook de negatieve gedachten over mezelf had ik niet zomaar overwonnen. Dagelijks mediteren en mijn mantra hebben me nieuwe inzichten gegeven. Het heeft veel moeite en hard werk gekost, maar het was het 100% waard! Na vier weken in mijn nieuwe levensstijl had ik energie voor tien en voelde ik me fitter dan ooit! De wallen verdwenen, net als de darmproblemen en ik was slanker en strakker dan ooit! Maar het allerbelangrijkste: ik was weer happy! Eindelijk had ik de liefde en waardering voor mijn lichaam gevonden. En dat was zo ontzettend bijzonder om te ervaren. Ik voelde de liefde door mijn aderen stromen.

Ik vind dat iedere vrouw zich zo moet voelen. Ik wil van de daken schreeuwen: love yourself girls! Als ik dit kan bereiken, dan kan jij het ook! Ik wil zoveel mogelijk vrouwen stimuleren en helpen om weer de liefde voor zichzelf en haar lichaam te voelen en zoveel mogelijk te genieten van het leven. Je lichaam is het meer dan waard om van gehouden te worden! Want als je je van binnen goed voelt, straal je van buiten!

lisa2

En hoe is In love with health dan ontstaan? 

Ik had een nieuwe missie in het leven, namelijk: mijn lichaam en gezondheid voorop stellen en de beste versie van mezelf worden! Het was pijnlijk om te zien hoeveel vrouwen tegen hetzelfde probleem aanliepen als ik in het verleden: ongelukkig zijn met jezelf en daardoor niet goed voor jezelf zorgen. Ik wilde ze daar bij helpen! Daarnaast wilde ik ook meer weten over het lichaam, daarom heb ik een opleiding gevolgd tot voedingscoach en hormoontrainer. Twee jaar lang heb ik onderzoek gedaan naar voeding, wat het voor je leven en gezondheid kan betekenen en wat het lichaam nou echt nodig heeft. Ik ben zelf alles gaan testen en aan de hand van deze informatie heb ik mijn Slimming Body methode samengesteld. Ik ben zo blij met het resultaat!

De Slimming Body methode bevat de belangrijkste focuspunten die een goede en gezonde levensstijl nodig heeft:

♥ Liefde voor je lichaam
♥ Gezonde voeding
♥ Voldoende lichaamsbeweging
♥ Voldoende ontspanning en rust
♥ Zo nu en dan jezelf belonen

Toen mijn website In Love With Health nog maar twee maanden online was, had ik al duizend bezoekers per dag en werd ik overspoeld door vragen van lieve vrouwen die op precies dezelfde plek zaten als waar ik daarvoor ook zat. In Love With Health werd intussen een waar begrip in Nederland en zelfs over de grenzen. Ik heb het geluk gehad om intussen duizenden cliënten te mogen helpen aan een gelukkiger, gezonder, fitter en slanker lichaam en daar ben ik zo blij mee! Elke dag krijg ik de meest prachtige verhalen te horen en zie ik geweldige transformatiefoto’s van vrouwen die ontzettend fit zijn geworden. Maar bovenal die de liefde voor zichzelf hebben teruggevonden. Wat ben ik ontzettend trots op deze toppers! De site is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste health sites van Nederland en dat allemaal dankzij het doorzettingsvermogen van deze vrouwen.

Ik ben In Love With Health begonnen om jou te inspireren met de heerlijkste en gezondste maaltijden die jou helpen je doelen te behalen. Ik wil jou helpen om weer van jezelf te houden, dat ben je namelijk meer dan waard! Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen gezond eten en sporten. Het gaat om de waardering en liefde voor je lichaam. Het gaat om voelen dat je lichaam niks minder dan de beste zorgt verdiend. Van je kruin tot aan je kleine teen! Als je van jezelf houdt, volgt een gezonde lifestyle van jezelf omdat je graag goed je lichaam wilt verzorgen. Ik hoop dat ik je met mijn website hiervan kan overtuigen. Kies voor een gelukkig, gezond en energierijk lichaam, waar je van houdt en die je elke dag weer energie geeft. Ik wil elke vrouw dit gevoel meegeven. Je lichaam heeft liefde, verzorging en voeding nodig, en als je gezond eet en hier ook optimaal van geniet, kan voeding het beste medicijn zijn dat er is! Je lijf zal je dankbaar zijn. Laten we het samen doen.

”Having the body you want starts with loving the body you have”.

Lisa ♥

76 Comments Respond to this article

Louise

Goedemorgen,
In hoeverre is jouw programma anders of overeenkomstig met het programma van Kayla Itsines?
Hgr, Louise

Lisa

Hoi Louise,

Ik heb dit schema niet gezien dus dit zou ik niet weten :)

Liefs,

evelinn

Hoi Lisa,

Ik vind je gerechten echt geweldig! ik loop alleen tegen 1 probleem aan ik ben zwaar allergisch voor kokos en dat zit in veel van je gerechten. nou vroeg ik me af of je me kan vertellen hoe ik de kokos het beste kan vervangen. Benieuwd naar je tips!

Lisa

Wat leuk en lief Evelinn! Je kunt het kokos of vervangen door amandelmeel of gewoon weglaten :)

MANDY W.

Ik heb sonja bakker geprobeerd, weight watchers, personal body plan en tientallen boeken gelezen. Ik viel wel af maar kon het uiteindelijk toch niet volhouden omdat het teveel gedoe was. Na de woorden: realistisch en makkelijk te hebben gelezen in Lisa’s methode dacht ik; ach ik kan het altijd proberen! Ik voelde al meteen een hele fijne band met Lisa. Erg onder de indruk heb ik mijn persoonlijk voedingsschema ontvangen. Wow! Het staat boordevol extra informatie, het schema is erg duidelijke en de maaltijden klonken heerlijk. Nog steeds een beetje sceptisch ben ik begonnen. Ik viel inderdaad weer af! 3 kilo in 1,5 maand. Ik werd strakker en mijn opgeblazen buik was compleet verdwenen.

Maar nu 4 maanden later…. Ik heb er nog geen moment aan gedacht om te stoppen of terug te stappen naar mijn oude lifestyle. Bij het sonja-bakker dieet en weight watchers was ik na 2 maanden al uitgekeken. Door Lisa’s methode leer je een lifestyle aan waarin je heerlijk, gezond en vooral veel mag eten. Door de verwen-dag kan ik gelukkig ook nog mijn guilty pleasure: friet speciaal met kroket wekelijks eten.

Ik heb dus eindelijk een methode gevonden die voor mij werkt! Yes! Ik ben ondertussen 6 kilo afgevallen en voel me fitter dan ooit. En dat voor €69,95? Ik heb ook het online boek ”fat burning recipes” gekocht samen met het online boek ”full body work out”. Het complete plaatje.

Als jij ook opzoek bent naar een betaalbare, duidelijke en het belangrijkste, werkende methode, waarin je gewoon genoeg mag eten en vooral heerlijk eten dan is Lisa’s: persoonlijk voedingsschema perfect voor jou!

Bedankt Lisa XO

Femke

Helemaal mee eens!
Ik ben na 1 maand 4 kilo kwijt en voel me superfit. Ik heb net een nieuwe sportoutfit gekocht :)

In ben iedere keer weer blij als ik terug ga naar m’n nieuwe lifestyle na een cheatdag.
Ik heb niet het gevoel dat ik met een dieet bezig ben. Ik heb geleerd om goed te kiezen. De maaltijden staan niet vast, dus ik kan het op eigen manier invulling geven en ik vind het superleuk om daar creatief in te zijn. Dat is ook iets wat ik meeneem op vakantie.
Bij het ontbijt kies ik dan bijvoorbeeld voor yoghurt met fruit (geen suiker toevoegingen) en bij de lunch voor een salade.
Ik probeer daarin echt te zoeken naar creatieve oplossingen en de beste optie op de kaart te kiezen. Als dat niet kan, dan neem ik gewoon het lekkerste gerecht wat er op staat en dan geniet ik daar onwijs van. En ik eet dan tot ik vol zit, niet meer.

Happy happy happy :)

Nathalie

Hoi Lisa,

Wat een inspirerende website. Zelf heb ik al heel veel pogingen gedaan om gezonder en bewust te eten. Ik heb het vooral in de weekenden heel lastig en op kantoor (we eten gezamenlijk brood met beleg). Ik ga binnenkort ook op vakantie naar Ibiza en dat gaat ook erg lastig worden denk ik ;-). Lukt het jou zelfs om ook op vakantie niet af te wijken van jouw nieuwe levensstijl? Zoja, hoe heb je dit voor elkaar gekregen? Tips zijn welkom :-D

Succes verder met de website, ik zal hem vaak gaan bezoeken in ieder geval :-)

Groetjes Nathalie

Lisa

Wat goed dat je zelf al bezig bent Nathalie! Op vakantie lukt het mij ook niet altijd hoor. Ik begin wel elke morge met een smoothie maar als we lekker gaan uiteten dan ga ik ook niet op een slaatje bijten! Op vakantie hoor je te genieten toch :)

Leuk dat je mijn site blijft volgen Nathalie!!

Laura

Hoi Lisa,

Ik zou graag wat voedingsadviezen willen krijgen.
Gaat dat via mail? Zo ja, welk mailadres is het?

Alvast bedankt voor de reactie

Groetjes Laura

Vivian

Hele leuke en interessante site! Ik wil mezelf graag meer gaan verdiepen in healthy food! Ik ben zelf ook heel erg lui geworden en sport helemaal niet meer, thuis na m’n werk moet ik regelmatig m’n ogen proberen open te houden. Ik moet echt iets veranderen, maar ik hou heel erg van lekker eten.

Alleen heb ik zelf het idee dat deze lifestyle veel tijd met zich meebrengt, met vooral het klaar maken etc. Is dat zo? Ik woon namelijk nog thuis, dus waarschijnlijk zou ik dan voor mezelf apart moeten koken.

Groetjes,

Vivian

Tes

Hoi Lisa, leuke site! Kan jij ook moeilijke eters helpen om een paar kilo kwijt te raken en gezonder te gaan eten? Ik lust bv absoluut geen vis en andere dingen uit het water ;-), bloemkool, witlof, spruitjes en nog wat dingen. Weet het het is vreselijk, maar ja. Toch zou ik graag gezonder gaan eten, want schuif het nu steeds voor me uit….

Lisa

Tuurlijk kan dat Tes :) als het lijstje niet extreem lang is en je nog wel wat groentes lust kan dit zeker hihi! Je kunt mij altijd mailen. Lisa@inlovewithhealth.com

Julie Hapjesprincess

Heerlijke blog!!! Ben zelf ook een healthlover

Lisa

Dankjewel Julie!!! :)

Pagina 2 van 612345...

Write your response