In Love With Health

Succes verhaal van Sarah

Precies 1 jaar geleden besloot ik dat het roer om moest wat betreft voeding en gezondheid. Ik snoepte erg veel, bestelde veel ongezonde maaltijden bij thuisbezorgd.nl en deed helemaal niets aan beweging. Ik voelde me ongezond en altijd moe. En dat terwijl ik een eigen bedrijf en twee kleine kinderen heb.

Ik sloot een abonnement af bij de sportschool en deed mezelf voor Kerst een Personal Trainer cadeau. Op internet ging ik op zoek naar gezonde en lekkere recepten en zo kwam ik al gauw op de site van In Love With Health terecht. De recepten, maar ook de uitstraling en boodschap van de website spraken me meteen aan! Ik ging aan de slag met de receptjes die online stonden en werd nog enthousiaster. Toen heb ik de Slimming Body Guide besteld en ben daarmee aan de slag gegaan. De kilo’s vlogen eraf, ZONDER hongergevoel en zonder cravings! Ik ben van kledingmaat 42 naar 36-38 gegaan.

Ik moet bekennen dat ik nooit de oefeningen uit de Slimming Body Guide heb gedaan. Ik doe nu sinds een jaar krachttraining in de sportschool (inmiddels al lang niet meer met een personal trainer hoor, hihi) Ik ben compleet verslingerd geraakt aan krachttraining en speel zelfs met de gedachte om volgend jaar mee te gaan doen aan een bikinifitness wedstrijd.

Ik eet nu niet meer strikt volgens de SBG, maar 75% van mijn maaltijden bestaan nog wel uit recepten van Lisa. Vanwege mijn groeiende hoeveelheid spiermassa heb ik wat meer calorieën nodig, maar dat is gewoon een kwestie van de porties van Lisa’s receptjes verdubbelen, haha.

Wil jij nou ook zo’n geweldig resultaat behalen. Kijk dan hier voor meer informatie.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response