In Love With Health

Succes verhaal van Romy

Door mijn allergieën voor fruit en koemelk heb ik veel gezonde dingen niet leren eten als kind. Mijn moeder gaf me naast brood en avondeten dan maar bijvoorbeeld chips, omdat ik anders overal uitslag kreeg. Dit werd een gewoonte en uiteindelijk heb ik een vrij ongezond eetpatroon aangeleerd, terwijl ik uiteindelijk over mijn allergieën heen ben gegroeid.

Op de middelbare school werd ik me meer bewust van mijn uiterlijk (dat toen een beetje chubby was), maar ik wist niet hoe ik dit kon veranderen. Door onzekerheid ben ik gaan emotie eten. Vanaf daar waren het periodes met afvallen en daarna net zo hard weer aankomen. In mijn laatste relatie ben ik weer zoveel aangekomen, dat ik bijna walgde van mezelf. De relatie liep uiteindelijk ook niet en toen we het afgelopen januari uitgemaakt hebben, heb ik de knop omgezet. Ik ben me gaan verdiepen in voeding en heb me ingeschreven bij een sportschool. Vanaf dat moment voelde ik me iedere week iets fitter en zekerder van mezelf. Door mede fitties en voedingsdeskundigen te volgen op Instagram blijf ik gemotiveerd en krijg ik steeds nieuwe ideeën. Via Instagram kwam ik Lisa tegen en ben ik haar Slimming Body Guide gaan volgen, om meer volgens een vast schema te eten en te sporten. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ben trots op mezelf en zit eindelijk sinds jaren lekker in mijn vel. Dat maakt het echt de moeite waard en zorgt ervoor dat ik het niet als zwaar ervaar, ik ben juist blij als ik weer mag sporten en leer allemaal lekkere dingen eten. Ik ben ondertussen 10 kilo afgevallen, hoewel ik weinig op de weegschaal sta. Ik kijk liever naar het resultaat en hoe ik me voel. Ik probeer ook mensen om mij heen te motiveren, zoals familie vrienden en de jongeren op mijn werk. Ik merk aan alles hoe fijn het is om gezond te eten en lekker te bewegen, hoewel ik heus ook wel eens snoep (chocola <3). Een gezond lijf staat voor mij ook voor een gezonde geest. :)

Wil jij nu ook zulke geweldige resultaten als Romy behalen? Kijk dan snel hier voor meer informatie.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response