In Love With Health

Summer bodies are made in the winter

De korte broekjes en jurkjes kunnen voorlopig weer terug in de kast en maken plaats voor dikke kooltruien en warme jassen. Door al die kleding zul je misschien iets minder bewust zijn van je lichaam. Je bent dan ook eerder geneigd je doelen opzij te schuiven en het even te laten voor wat het is.

Wanneer de eerste zonnestralen weer doorkomen raken we massaal in paniek, willen we toch graag die winterlaag eraf, en een beetje snel als het kan. Dit is het moment waarop veel mensen kiezen voor ongezonde en onverantwoorde afvalmethodes zoals een 1000 kcal dieet of shakes.

Je kunt dit voorkomen door op tijd te beginnen waardoor je geen haast hebt om toch weer in die sexy bikini te kunnen of dat ene mooie cocktailjurkje. Wacht dus niet tot de zomer maar begin je reis naar jouw droomlichaam NÚ!

De slimming body methode kan jou hierbij helpen en zorgt voor de juiste combinatie van gezond eten en voldoende lichaamsbeweging. Meer dan duizenden vrouwen zijn je voor gegaan en hebben succes behaald op een heerlijke en vooral makkelijke manier. Lees hier alle succesverhalen! Wil jij ook gebruik maken van de Slimming body methode? Shop dan nu de Slimming body guide. Een complete handleiding voor het verkrijgen van een slank en fit lichaam. Of lees deze pagina voor een persoonlijk en op maat gemaakte plan.

Workout 1: Plank with shoulder tap
Workout 2: Plank straight arms

nike6

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Michelle

Hi!

Vraagje; doordat ik er moeite mee heb om de grote hoeveelheden smoothie/groente te eten (door het volume, niet de smaak), kom ik alsnog slechs aan max 1000 kcal per dag.. Heb je tips?

Groetjes,
Michelle

Carmen – The Healthy Ever After

Oh, Love it!
Die outfit is geweldig. &Wat je schrijft klopt volledig. Nu rustig opbouwen en volledig shinen in de zomer!

Liefs, Carmen.

Write your response