In Love With Health

LANCERING SLIMMING BODY COMMUNITY!

Ja jullie lezen het goed….de exclusieve Slimming body Community is gelanceerd!!!! Wouw wouw wouw! Zoals vele zullen weten bestond er op facebook al een Slimming body community met bijna 1400 toppers die de Slimming body methode volgen. Dagelijks helpen en stimuleren ze elkaar zo goed. Delen ze bijvoorbeeld hun eigen baksels & recepten en hun ultieme tips & tricks met elkaar! Geloof me het is prachtig om te zien (voor de Slimming body girls: dank jullie wel!)

Dit bracht mij op een idee en tevens was dit stiekem ook één van mijn grootste dromen! Een community vol positiviteit en motivatie en alle tips en hulp die je maar kunt bedenken. Vandaag is het eindelijk zover! Wouwwwww! Lees snel verder en zie wat deze community allemaal inhoud….

De Slimming body community

Ben jij klaar voor een community vol prachtige vrouwen die dezelfde passies en doelen hebben als jij? Er is toch niks zo fijn als een plek met mensen waar je op kunt rekenen? Connect met elkaar, praat over je doelen en help en stimuleer elkaar. Ik wil jou daarom nu uitnodigen om mee te doen en je in te schrijven. Samen met mijn team zal ik er zijn om al jullie vragen persoonlijk te beantwoorden en jullie die extra motivatie te geven als dat nodig is!

Surround yourself by positive people!

Je bent niet alleen, we zijn namelijk één grote familie! Elke Slimming body lid krijgt gratis toegang tot deze community en kan een eigen uniek health account aanmaken. Als lid kun je live met elkaar chatten, jouw favo ILWH recepten / work-outs delen, vragen stellen en natuurlijk elkaar helpen en motiveren!

So change your life today!!! Join the Slimming Body Community and reach all of your lifestyle goals!!!!

Vind jij het nog lastig om zelf te variëren en eigen voedingsschema’s samen te stellen? Of wil jij graag dagelijks persoonlijk contact met mij? Maak het jezelf dan extra makkelijk en geniet van de vele voordelen als Premium community lid voor maar €4,95 per maand! Je ontvangt niet alleen wekelijkse voedingsschema’s en boodschappenlijstjes, maar ook workoutschema’s (plus video), exclusieve toegang tot het Slimming Body Forum en nog veel en veel meer!!! Wat houd het Premium lidschap in

♥  Je krijgt een eigen unieke health account

♥  Je kunt je vooruitgang bijhouden

♥  Connect met andere SBG leden

♥  Motiveer en stimuleer elkaar via de live chat

♥  Elke zondag een nieuw voedingsschema plus complete boodschappenlijst

♥  Heerlijke Slimming Body Proof recepten

♥  Maandelijks een compleet nieuw full body work-outschema

♥  Met daarbij een workout video

♥  Toegang tot het Slimming body forum

♥  En nog vele extra’s!!!!

Connect met jouw Slimming body team via Instragram met de hashtags: #SBGTEAM & #BEACHBABECHALLENGE

Heb jij jouw Slimming body guide of Persoonlijk slimming body plan voor 4 juni 2015 aangeschaft? Dan zal je op de besloten facebook pagina ”Slimming body girls” een uniek inlogcode ontvangen. Je kunt ook mailen naar marieke@inlovewithhealth.com voor de code! Stuur dan jouw bestelnummer of naam van je persoonlijke schema door naar Marieke.

Heb jij de Slimming body guide vanaf 4 juni 2015 besteld? Dan ontvang je meteen bij je bestelling een unieke code waarmee jij gratis toegang krijgt tot de Slimming body Community!

Laten we het samen doen!!!!

j

FotorCreated

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

14 Comments Respond to this article

petra

hoi,

kan het zijn dat ik nergens die facebooksite kan vinden?
heb al op vanalles gezocht..geen resultaat.
help!

Joyce

Deze organisatie (want ik vind het lullig om alleen maar Lisa te noemen) probeert nu echt overal een slaatje uit te slaan! Het valt nu gewoon op.. Ook dat nieuwe slimbody programma met recepten en schema’s super leuk maar waarom heb ik dan in hemelsnaam het boek gekocht? Bijna al jouw recepten staan ook in dat nieuwe product, ik noem het even producten want ik kom er steeds meer achter dat alles daar om draait. We worden steeds meer klanten van een organisatie ipv “jouw droom” meiden helpen die willen afvallen/hun eet stijl willen veranderen/ beter lichaam willen krijgen. Volgens krijg je ook steeds meer dromen? Bij elk nieuw idee (wat geld kost) komt er een droom uit. Ook staat in het boek niet eens welk gerecht eiwit is en welk gerecht koolhydraat. Begrijp me niet verkeerd hoor ik wil niet te negatief zijn maar het zijn wel punten van kritiek. Het is gewoon jammer.. Nu dus ook weer 10e p m betalen hahhaha hoe verzin je het? Al die mensen die al van alles gekocht hebben? Nou jongens ik zou het gewoon lekker bij Facebook houden! Lisa bedankt voor al je lekkere gerechten, succes in de toekomst en ja je bent knap, spontaan, en je hebt een geweldig figuur maar 10000 foto’s van je zelf plaatsen is niet nodig hoor. (Of ben ik gewoon jaloers?)

Lisa van Cuijk

Hi Joyce, jammer dat je er zo over denkt!! De community is voor niemand verplicht en als je niet wilt hoef je er niet aan deel te nemen. Veel meiden die gebruik maken van de slimming body methode vinden het fijn om steun bij elkaar te vinden en recepten en ervaringen met elkaar te delen :), daarvoor heb ik de community opgericht. Als je gebruik maakt van de methode kun je je kosteloos hiervoor aanmelden. Alleen als je een extra aanvulling wilt op je Slimming Body Guide kun je premium lid worden en extra’s ontvangen. Niks moet dus!! :)

Kalinde

Ik zie hieronder veel dezelfde reacties staan, precies wat ik zelf ook denk.
Jammer dat er tot nu toe nog geen reactie op terug is gegeven. Hoop dat dat nog wel komt…..!

mir

wat moet je invullen bij de invite code??

Margot Malipaard

Sorry, maar ik ga helemaal stoppen met in love with health en ga me dan ook uitschrijven voor de nieuwsbrief.. Eerst betaal je 50 euro voor de sbg, dan zou je exclusieve toegang krijgen tot de community… Wil ik me aanmelden voor de dingen waar we warm voor werden gemaakt en dan moeten we nog eens 10€ Betalen.. Heb het idee dat wij de nu de tripjes naar Curaçao etc aan het sponsoren zijn…

MV

Ik vind wel dat je gelijk hebt. Je wordt min of meer op het verkeerde been gezet met de belofte over de community. Wanneer je vervolgens inlogt, kan je alsnog bijna niets inzien aang je daar een lidmaatschap voor moet afsluiten en dan zo’n €10,- per maand kan gaan neertellen. Mij niet gezien..

Linda Eeren

Hoi, ik heb de slimming guide voor 4juni gekocht? Ik moest mailen voor code? Voor de community? Groet

Sabine

Ik had gedacht dat je je kon aanmelden als je de slimming body guide had gekocht, zo was het in eerste instantie ook aangekondigd.
Ik denk niet dat ik nogmaals 10 euro per maand ga uitgeven, dan heeft heel die slimming body guide geen zin meer.

Verder wel een leuk idee.. maar het had fijner geweest als we vooraf de keuze hadden gehad met een duidelijke uitleg.

Sabine

Ik kom toch even terug op mijn bovenstaande reactie… ik zie nu letterlijk in een tekst op je website staan dat “bij aanschaf van de slimming body guide je exclusieve toeging krijgt tot the slimming body Community!” ….
Dan is die 10 euro per maand dus toch voor nieuwe leden en de meiden met de guide krijgen gratis toegang?

Mv

Nee het is gewoon erg onduidelijk uitgelegd. Als SBG’er krijg je een inlogcode waarmee je ‘gratis’ kunt inloggen. Echter kun je met dit account bijna niets inzien, hiervoor dien je dus premium lid te worden, wat inhoudt dat je bekant €10,- per maand mag neertellen voor de extra informatie/motivatie etc.

Froukje

YES YES YES! Het ziet er PRACHTIG uit. Ik heb me zojuist aangemeld. Hier was ik altijd al naar opzoek. GEWELDIG <3

Write your response