In Love With Health

Succesverhaal van Linda

Wat heb ik de afgelopen jaren al wel niet geprobeerd…….weight watchers, sonja bakker, cambrigde dieet en als laatste redmiddel heb ik een half jaar geleden een detox van 7 dagen gedaan! Dit was de klapper. Aangezien het allemaal dieten zijn viel ik inderdaad als vele in het begin af. Maar hierna moet je weer normaal eten en dan kwam alles plus een schepje erboven op bij samen met een lichaam dat van slag was. Ik had helaas te weinig kennis over wat nu gezond eten eigenlijk was. Je kon wel zeggen dat ik hier een beetje hopeloos van werd! Ik wou me ook zelfverzekerd voelen over mijn eigen lichaam, ik wou ook weer energie voor 10 hebben en geen last hebben van een opgezette buik en veel buikpijn!

Toen kwam ik 4 maanden geleden Lisa’s instagram tegen! Ik werd al meteen aangesproken tot die positiviteit, prachtige foto’s van Lisa, de transformatie foto’s en natuurlijk ook de verrukkelijke recepten die ze plaatsten. Ik ben meteen op haar site gaan kijken en daar werd ik nog enthousiaster en enthousiaster! Hier was ik dus al die tijd naar opzoek. Een realistische lifestyle switch waar ik nog steeds heerlijk kan eten en geen tientallen supermarkten voor af hoef te struinen. Meteen de Slimming body guide besteld dus! En ja ik heb die eerste dag ook meteen de hele guide uitgelezen!!!! Even voor Lisa: wat heb jij een prachtige, duidelijke, heerlijke en goede handleiding geschreven! Alles klopt!!!! Ik was een beetje bang voor de workout maar na de eerste te hebben gedaan (waar ik kapot ging) voelde ik me zo goed en ik merkte dat ik elke week sterker en sterker werd. Een heerlijk gevoel! Ik had de eerste paar daagjes wat moeite met de hoeveelheid dat ik mocht eten want voor mij kon dat niet kloppen. Hoezo mag ik zoveel eten dacht ik? Maar al na een maand kreeg ik zoveel energie! Was de buikpijn weg! Werd ik slanker en slanker en voelde ik eindelijk de ”liefde voor mijn eigen lichaam” zoals Lisa dat altijd zo mooi zegt! Nu 14 weken verder kan ik vol trots zeggen dat ik mijn doel heb belaad

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response