In Love With Health

Succes verhaal van Sarah

Voorheen had ik erg veel darmklachten. Hiervoor was ik bij de huisarts geweest, die constateerde dat ik prikkelbaar darmsyndroom had waar ik medicijnen voor mee kreeg. Maar sinds ik de slimming body methode volg heb ik helemaal geen klachten meer. Ik mag nu zelfs stoppen met mijn medicijnen! Ik voel me top, ik slaap beter, heb meer energie en zit gewoon heerlijk in mijn vel door mijn gezonde levensstijl.

Ik denk dat ik nog nooit in mijn leven dit tegen mezelf heb gezegd, maar ik kan echt met trots zeggen: I’m in love with my body! En niet alleen ik merk het, maar ook vrienden en vriendinnen die ik enige tijd niet heb gezien complimenteren mij over mijn nieuwe uiterlijk. Bovenstaande transformatie heb ik bereikt binnen 12 weken. En het gekke is, zoveel moeite is het helemaal niet! Natuurlijk moet je af en toe de verleiding weerstaan, maar het voelt niet als een dieet, gewoon als een lifestyle. Zo fijn! Ik ben dol op de recepten en ook de oefeningen doe ik met veel plezier. Kortom: nogmaals bedankt! Ik kan niet geloven hoe goed je me hebt geholpen om mij voor het eerst in mijn leven goed te laten voelen over mijn lichaam!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Queenchubby

is dit programma ook goed als je echt veel overgewicht hebt?

Lisa van Cuijk

Jazeker meid! Als je de Slimming Body methode strict volgt zul ook jij je doelen behalen! Het is met name belangrijk dat je er de tijd voor neemt en je lichaam de tijd gunt, maar ik weet zeker dat je jouw doelen kan behalen met de methode.

Write your response