In Love With Health

Succes verhaal van Marjolein

April 2014 de maand dat alles moest gaan veranderen en ik wist zeker dat die kilo’s er af moesten (ik woog inmiddels bijna 100 kg met een lengte van 1.76cm), maar hoe was voor mij een vraag. Veel op internet gekeken en zo kwam ik bij In Love With Health terecht. Samen met mijn zus ben ik me hier in gaan verdiepen en zijn wij samen de strijd aangegaan. In het begin ontzettend wennen aan het sporten en het anders eten, maar toen ik mijn lichaam zag veranderen en ik me steeds beter ging voelen, het eten ging gemakkelijker en het werd mijn leefstijl, toen wist ik dat het de moeite waard was. Alleen ging het in april 2015 weer helemaal mis en stopte ik met gezond eten en ik was terug bij af. In juni 2015 (inmiddels 92 kg) besloot ik er weer vol voor te gaan, ik heb me toen ook aangemeld bij de sportschool en ben weer gaan sporten en eten zoals in mijn SBG stond, ook ben ik toen begonnen met progressie foto’s te maken (eerder durfde ik dit niet, dit was voor mij te confronterend). In augustus zag ik voor het eerst een klein beetje verschil op de foto. Nu inmiddels in december 2015 de laatste foto gemaakt en inmiddels ben ik 18 kg lichter, nog steeds niet waar ik wil zijn maar ik voel me dankzij Lisa en In Love With Health een stuk energieker, ook heb ik minder last van hoofdpijn en ben ik minder moe.

Ik ben vast besloten de laatste kilo’s ook te verliezen en ik raad dit iedereen aan wanneer jij jou droomfiguur wilt bereiken.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response