In Love With Health

Succes verhaal van Joyce

Een paar weken nadat ik terug kwam van mijn vakantie naar Curacao (daar is die foto gemaakt), schrok ik heel erg van mezelf. Zo zag ik mezelf helemaal niet en toen ik die foto terug zag kon ik wel huilen. Hoe heb ik het zó ver laten komen? Zagen andere mensen mij echt zo? Toen ging bij mij de knop om. Ik woog toen 95 kilo. Ik ging meer eten, maakte bewuste en gezonde keuzes, ging naar de sportschool. Toen ik resultaten ging zien, was dat extra motiverend natuurlijk. Na een half jaar bleef ik hangen op hetzelfde gewicht en toen kreeg ik eetbuien. Geen resultaten, wat heeft het dan voor zin? Sporten deed ik nog maar sporadisch, en opletten met wat ik at deed ik ook niet meer. Totdat een vriendin aan mij vroeg of ik jou al kende. Ze begon mij recepten van jou te sturen, en daar kon ik mezelf helemaal in vinden! Niet alleen gezond, maar ook nog eens super lekker! Ik wist niet dat het zo leuk kon zijn. Toen heb ik 2 maanden geleden zèlf jouw e-book besteld en daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Ik doe je workouts, ik eet volgens jouw boek en toen begon ik opnieuw resultaten te zien. Mijn buik verdween, mijn benen werden slanker, mijn lovehandels werder minder. En hier ben ik zo blij mee! Ik durf mezelf weer in een jurk te laten zien, zonder dat ik onzeker ben over mijn lichaam! Je bent een enorme inspiratie voor me en als ik naar je foto’s kijk denk ik, hier doe ik het allemaal voor! Ik ben er nog lang niet, maar opgeven is geen optie voor me!

Ik heb het in het begin als een heel lastig proces ervaren. Juist omdat ik niet wist wat ik moest doen en waar ik moest beginnen. Ik had ups en downs. Dan ging het weer weken goed, en toen weer weken niet. Je verlaat je oude levensstijl en gaat over op een nieuwe. Toen ik eenmaal jouw boek had besteld, is dat geen probleem voor mij geweest. Het ging makkelijk, kon de knop omzetten en die is sindsdien niet meer terug gegaan!

Wat ik tot nu toe heb bereikt, ben ik al heel trots op mezelf. Ruim 20 kilo lichter! Zoals ik al eerder zei, is mijn buik platter, lovehandles worden minder en mijn benen zijn een stuk strakker. Alles aan mijn lichaam wordt alleen maar strakker en daar ben ik nu al super trots op! Toch ben ik nog lang niet klaar, want heb mijn doel nog niet bereikt. Maar voor nu, ben ik al super blij met het resultaat! En lieve Lisa, zonder jou is dit allemaal niet gelukt.

Wil jij nou ook jouw doelen behalen net zoals Joyce? Klik dan hier.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

Angela

Wat goed! Net nu ben ik weer aan het eten, toetsweken! Daarna wil ik er toch echt voor gaan, maar die toetsen en stress, bah!

Write your response