In Love With Health

Succes verhaal van Jorien

Mijn healthy story: 3 maanden geleden, in februari ben ik begonnen met In love with health. Waarom? broeken die niet meer paste, shirtjes te krap om mijn armen en dan foto’s terugkijken in bikini van 3 jaar terug. Ja DILEMMA!!! Toen ik Lisa haar methode ontdekte op Facebook was ik gelijk verkocht en heb mij gelijk aangemeld voor een persoonlijne Slimming body plan. Een voedingsschema waar heel veel lekkere gezonde maaltijden in staan en goed te combineren valt met mijn onregelmatige werktijden.

Èèn dag in de week is mijn cheatday..en dan eet ik ook echt alles wat verboden is. Een gezonde lifestyle is een kwestie van DOEN, ik heb de lat niet te hoog gelegd in het begin omdat ik bang was dat ik dan snel in mijn oude patroon zou vallen. Elke dag werd ik steeds bewuster van gezond eten en daarnaast ben ik begonnen met crossfit 3x in de week en nu ben ik ADDICTED. Ik heb veel meer energie gekregen, geen opgeblazen gevoel en het belangrijkste is im in love with my body!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response