In Love With Health

Succes verhaal van Chantal

Dit verhaal is net een beetje anders dan de andere succesverhalen. Ik begon mijn zoektocht naar een gezondere levensstijl waarin ik me meer happy zou voelen op eigen kracht. Ik gooide het roer om: verdiepte me in gezond versus ongezond eten, schrapte de onnatuurlijke suikers van het menu en ging meer (veel meer!) bewegen. Gedurende dit proces stuitte ik op Lisa en haar slimming body methode. Haar methode, recepten en positieve posts via inlovewithhealth.com stimuleerden me om door te gaan. Bovendien waren haar recepten een zeer waardevolle aanvulling en variatie op mijn dagelijkse eetpatroon. Ze is een voorbeeld voor velen, zo ook voor mij, en heeft me geholpen om door te zetten bij die pittige laatste loodjes.

Inmiddels anderhalf jaar geleden op eigen kracht rustig begonnen met maatje 42 en een matige (zeg maar gerust: slechte!) conditie. Langzaamaan kwam ik telkens een stapje verder en de laatste drie maanden met Lisa en haar recepten als inspiratie, steuntje in de rug en hulp de eindstreep gehaald naar een maatje 36! Maar het allerbelangrijkste resultaat?  Ik voel me nu gezond, krachtig, energiek en prachtig. Lisa; bedankt! Ik hoop dat ik net als jij nu als inspiratiebron kan gelden voor andere vrouwen! Want als ik het kan… kan een ander het ook!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

Patricia

Heel eerlijk gezegd? Ik vind Chantal mooier op het 1e plaatje, maar het gaat erom dat ze zich er zelf beter bij voelt.

Write your response