In Love With Health

Succes verhaal van Merel

Over het algemeen verliep het traject van de Slimming Body Guide vrij makkelijk bij mij! Er is gewoon echt een knop in je hoofd die je om kan zetten, ik was er echt klaar voor! En ons vaste ritueel, patatjes op de zaterdag, hebben we er gewoon ingehouden dus lekker genoten van het cheat moment! Sinds dat ik ben begonnen met de Slimming Body Guide ben ik ook erg veel gaan bewegen. Ik ben gaan sporten, 2 keer per week bootcamp, en heb een stappenteller aangeschaft en wil echt elke dag aan de 10.000 stappen komen dus wandel erg veel. Dat helpt mij denk ik ook bij het afvallen. Helaas dat de feestdagen er tussen zaten, want na de feestdagen ging het allemaal wat moeilijker. Ik blijf gewoon mijn best doen en wil nog wel 2,5 kilo afvallen, stiekem nog wel 5, maar ik geef mezelf de tijd om dat te halen! Als het maar voor de zomer er af is ;-).

Ik ben echt erg trots op mezelf en heb heel veel meer zelfvertrouwen! Waar ik eerst lekkere soepele broekjes droeg met wat wijdere shirts/truien, draag ik nu het liefst een leuk kort rokje met een mooie blouse!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response