In Love With Health

Succes verhaal van Eveline

Ik was al jaren aan het vechten tegen dagelijks erge hoofdpijn en de ziekte van Crohn. De voeding van tegenwoordig is zo bewerkt en deed er in mijn ogen zeker geen goed aan! Ik kreeg van de dokter het advies om meer te letten op suikers en e-nummers in voeding, waardoor ik me er meer in ben gaan verdiepen. Zo vond ik “In Love With Health”. Ik heb al vaker diëten gevolgd omdat ik strakker in m’n vel wilde komen te zitten, maar veel is medisch niet verantwoord en vaak is het niet vol te houden. In oktober 2015 ben ik gestart en ik voel me super goed! Met de hoofdpijn en ziekte van Crohn gaat het stukken beter en daarnaast heb ik nu een figuur waar ik trots op kan zijn!

Ik ben begonnen om te testen of een eetpatroon m’n hoofdpijn en ziekte van Crohn zou verminderen. Ik heb dit heel positief ervaren! Zeker omdat het zo goed vol te houden is, in tegenstelling tot vele andere diëten. Wat ik hier tot nu toe mee bereikt heb is dat het met de hoofdpijn en ziekte van Crohn stukken beter gaat en ik veel strakker in m’n vel ben komen te zitten!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response