In Love With Health

Succes verhaal van Brenda

Ik ben begonnen met de Slimming Body Guide omdat ik op den duur veel lichamelijke klachten kreeg en van alles al had geprobeerd met diëten etc. maar niks hield echt lang stand. Ik ben ook moeder en wil graag leuke dingen ondernemen met mijn dochtertje, maar dit was op den duur bijna niet meer haalbaar, ik kwam toen In Love With Health tegen via een vriendin van mij en ben eens gaan kijken op de site of het wat voor me zou zijn. Ik had direct het boek besteld en heb mijn knop langzaam om weten te zetten omdat het boek mij zeker motiveerde op een leuke manier!

Ik heb wel heel erg moeten wennen aan de recepten, omdat het voornamelijk onbekende recepten voor me waren maar dat ging eigenlijk vrij snel. Privé heb ik in die maanden wel wat tegenslagen gehad waardoor ik eigenlijk niet echt meer gemotiveerd was, maar heb mezelf uit die sleur weten te halen omdat ik 1 doel voor ogen had en dat is een gezonde leefstijl en dat heb ik wel geleerd door de Slimming Body Guide!!

Wat ik tot nu toe heb bereikt is dat ik nu 35 kg kwijt ben en mijn leefstijl heb weten om te gooien en zelfs nu een bikini (!!) heb gekocht, klinkt misschien alsof dat de normaalste zaak van de wereld is, maar voor mij is dat echt een soort van kers op te taart. Het is al heel erg lang geleden dat ik een bikini heb gekocht dus ben daar al heel erg trots op!

ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ben zeker op de goeie weg, voel me een stuk fitter en gezonder en kan ook echt genieten van de momenten met mijn dochtertje!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

Claudia

Heel knap!
Wel zou ik het een toevoeging vinden aan deze stukjes om er een tijdsbestek aan toe te voegen. Mede om te laten zien, dat het niet uitmaakt of je een snelle omschakeling hebt in je hoofd of dat er een paar maanden of een jaar overheen gaat. En dat het dus niet uitmaakt hoe lang ze en jij dus er over doet, maar dat het goed gaat.

Write your response