In Love With Health

Your Booty Guide

The first total Booty Guide in Holland!

Oh dames na duizenden vragen van jullie en maanden hard werken voor mij is het eindelijk zover!!!! Op social media heb ik jullie al heel veel lopen spammen maar hij staat online. Your new bible to a peachy booty! Dit is misschien wel het leukste boek dat ik tot nu toe heb geschreven. A special guide to grow that booty!!!

Yes, dit is jouw eerste stap naar project booty. First thing first! Denk jij dat jij niet de juiste genen hebt? Wrong! Ook jij kan die ronde billen creëren waar je altijd al van gedroomd hebt. En laat ik beginnen met te zeggen dat alle billen mooi zijn, een gespierde, een strakke, een bolle of curvy billen, ze zijn allemaal even prachtig! Deze guide is speciaal gemaakt om meer definitie in je billen te krijgen, want jep je booty kan je trainen.

Door mijn eigen transformatie foto krijg ik dagelijks de vraag ”hoe kan ik dit ook bereiken”. Ook ik ging namelijk van weinig billen naar een volle getrainde booty. Ja, het kan echt! Aangezien er wel iets meer voor nodig is dan twee keer in de week trainen en gezond eten leek mij dit boek een mooie uitdaging. De Nederlandse booties gezonder en ronder maken!

Love your body and everything will be fine!

Een mooie, ronde booty is erg leuk en mooi maar uiteindelijk moet iedereen gaan voor ‘’gezond’’. Liefde voor het lichaam staat op nummer 1! Daarom heb ik natuurlijk niet alleen een boek gemaakt om een ronde booty te creëren, nee we gaan ons hele lichaam aanpakken! Op naar dat gezonde en strakke lijf!

Waarom deze Booty Guide?

Deze booty guide voorziet jou van alle tips en tricks die jij nodig hebt voor je droom booty!

Nutrition is key

Deze guide is niet bedoeld om veel af te vallen. Je zal gezonder en fitter worden en als je overgewicht hebt zal dit natuurlijk voor 100% helpen. Maar wil je een booty creëren, dan moet je niet te veel willen afvallen. Een maatje XS en een flinke booty is bijna onmogelijk. Je zal je spieren moeten vullen en voeden. Door deze guide krijg je juist een gezond en fit lichaam. Ik heb nu al zin om jullie allemaal aan de slag te zien. Laat die booties maar komen!

In deze booty guide vind jij een stap voor stap 4-weken voedingsplan. Dit geeft jou handvaten voor het bereiken van la bootay. Naast dit voedingsplan staan er natuurlijk ook super veel, verrukkelijke recepten in. Deze zijn allemaal gemakkelijk te bereiden, gezond en je hoeft er geen keuken prinses voor te zijn. Het boek is niet vegan of vegetarisch maar er komen wel veel vegetarische recepten in voor omdat dit voor elk lichaam gezond is.

Sport is a must

Zoals ik net al aangaf moet jij je spieren gaan vullen met voldoende voeding voor extra definitie in je billen. Maar naast voeding is het sportgedeelte essentieel. Zonder sport zal je geen spieren aanmaken. In deze booty guide vind je sport –en workoutschema’s voor zowel thuis als in de gym. Aan iedereen is gedacht. En yes, dit zijn schema’s voor maar liefst 18 weken lang! Hier ben je dus wel even zoet mee. Daarnaast wordt er uitgebreid uitgelegd waarom je bepaalde spieren traint en hoe je dit doet.

Love your body

Mijn methode richt zich op het veranderen van je lifestyle door gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Ook jezelf zo nu en dan belonen hoort daarbij. Daarnaast zijn ook voldoende slaap en ontspanning erg belangrijk. Liefde en waardering voor je lichaam, dat is precies waar ook de Booty Guide voor staat.

 

De Booty Guide bestaat uit:

  • Een 4 weken-voedingsplan voor la booty
  • Fill your booty with delicous and healthy food, met meer dan 50 nieuwe verrukkelijke recepten
  • Exclusieve toegang tot unieke Facebook groep: In Love With Health
  • Tips and tricks voor het verkrijgen van een rondere booty
  • Hele sappige feitjes over behind
  • Wekelijks boodschappenlijstje
  • Alle informatie die jij nodig hebt voor een gezonde en gelukkig lifestyle en natuurlijk om je droomlichaam te behalen!
  • Of course some good quotes! Yes, we like!
  • Sport & workoutschema’s voor 18 weken voor thuis & in de gym, en nog veel en veel meer!!!

 

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

6 Comments Respond to this article

Raquel

Lieve Lisa,

Ik wil zo graag de booty guide.. komt deze nog online?

Heel veel liefs x

Marinke

Hi Lisa,

Is dit boek nog verkrijgbaar? En het ebook full body work out?

Groetjes Marinke

Esmee

Hi Lisa,

Is dit boek nog ergens te krijgen ?

quincy

Hoi!

waar kan ik dit boek bestellen?

Quincy

Luca

Hallooo,

Ik wil deze ook erg graag bestellen maar is nergens te vinden!

Liefs Luca

Kim

Hoi hoi,

Waar kan ik die booty guide bestellen kan hem nergens terug vinden?

Gr Kim

Write your response