In Love With Health

Bereiken & volhouden

De allerlaatste week van de Beach babe challenge is aangebroken beach babes! Ik had niet verwacht dat de challenge zo fanatiek gevolgd zou worden door jullie toppers. Er werden zo enorm veel dingen gedeeld op social media. Misschien hebben jullie het niet door, maar ik bekijk elke foto die jullie met mij delen. Elke keer ontroerd het me meer om te zien hoe erg jullie je best doen en de commitment die jullie met jezelf (en met mij) aangaan. Ik kan bijna niet omschrijven hoe trots ik ben op ieder van jullie! En guess what: You made it!! Je hebt de afgelopen weken aan jezelf bewezen dat je een prachtige beach babe bent en daar mag je ontzettend trots op zijn. Misschien ben je nog niet helemaal waar je graag zou willen zijn, maar dat is helemaal oké. Het maakt namelijk niet uit! Een healthy lifestyle heeft namelijk geen finishline en om een beach babe te zijn hoef je ook niet aan bepaalde ‘criteria’ te voldoen. Je bent al een prachtige beach babe, precies zoals je nu bent!

En nu komt de volgende stap: volhouden! Dat is misschien nog wel het lastigste. Maar Lisa zou Lisa niet zijn als ik daar niet een aantal tips voor heb. Het zou namelijk ontzettend zonde zijn van je harde werk om er na de challenge mee te stoppen toch?

Tip 1 Onthoud waar je het voor doet

Hoe voelde je je afgelopen weken? Zat je lekker in je vel? Had je rust in je hoofd? Dat is wat een gezonde leefstijl met je body & mind doet! Het zorgt voor een gebalanceerd lichaam dat fijn voelt en een mind dat rust heeft. Dit zou je niet zomaar kwijt willen toch? Ik denk dat je je nog wel kan herinneren hoe je je voelde toen je avond na avond energieloos op de bank hing en het zoveelste koekje wegwerkte. Dat is was waarschijnlijk alles behalve prettig. Dat wil trouwens niet zeggen dat je nooit meer lekker een avondje op de bank mag doorbrengen met je favo koekjes, want ook dat hebben we af en toe nodig! Alleen is dat niet iets waar ons lichaam blij van wordt als het elke dag gebeurt. Je zult waarschijnlijk momenten in je healthy lifestyle krijgen waarop je even geen zin hebt en je motivatie ver te zoeken is, maar weet je dat geeft niks! We’re all human! Maar voordat je terugvalt in oude gewoonten omdat deze zo vertrouwd voelen, onthoud alsjeblieft wat je nieuwe lifestyle je allemaal heeft gebracht. Uiteindelijk biedt dit je namelijk veel meer dan die oude gewoonten. Het zorgt voor een prachtig, sterk lichaam waar je ontzettend trots op mag zijn!

Tip 2 Deel je lifestyle & ervaringen

Misschien heb je je best eenzaam gevoeld af en toe toen je begon met de challenge en je gezonde leefstijl. Mensen om je heen eten gewoon lekker door en begrijpen niet helemaal waar je mee bezig bent. Hoe vaak heb je gehoord: wanneer ga je weer normaal eten of hoe lang duurt dat dieet van jou nog? Dat dit gebeurt is heel normaal, maar probeer je er vooral niet door van de wijs te brengen. Jij hebt de keuze gemaakt om deze weg in te slaan en daar mag je ontzettend trots op zijn! Ook al is het voor jou duidelijk dat dit jouw nieuwe leefstijl is voor je omgeving is het dat misschien nog niet. Er is niks fijners dan je te omringen met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Probeer daarom een buddy te vinden waar je jouw ervaringen mee kan delen. Dit kan je moeder, vriendin, nichtje of mijn exclusieve online community zijn. Onderschat niet hoe goed en fijn het is om je verhaal te kunnen delen. Dit kan je enorm helpen bij het volhouden van je lifestyle!

Tip 3 De juiste balans

Alles draait om balans! Balans tussen gezond eten en een verwenmoment, maar ook actief zijn en ontspannen. Geef je lichaam de essentiële voedingsstoffen en verwen jezelf op de juiste momenten om je mind & body een break te geven. Dit voorkomt dat je cravings krijgt en eerder geneigd bent om terug te vallen in oude  gewoonten. Geloof me, je lichaam zal je dankbaar zijn. Ik raad je aan om elke dag te beginnen met een smoothie om jouw dag een kickstart te geven. Zorg daarnaast dat je regelmatig eet gedurende de dag. Regelmatig bewegen is zoals jullie weten ook erg belangrijk. Probeer 3 keer per week lekker te sporten en dagelijks actief te zijn. Ga een blokje om of loop eens naar die collega toe in plaats van te mailen. Het is trouwens echt niet nodig om 6 keer per week in de gym te staan om je lichaam gezond en fit te houden. Dat doe ik ook niet en dat zou ik ook niet eens willen! 3 keer per week en dagelijks bewegen is meer dan voldoende.

Dit waren mijn tips! Nogmaals jullie hebben het allemaal geweldig gedaan toppers! En nu? Nu kun je tot 1 augustus jouw transformatie foto opsturen naar mij en kans maken op de GRAND PRIZE: Een once in a lifetime holiday bij Kontiki Beach resort op Curacao. WAAA ik kan niet geloven dat ik zo’n grote prijs ga weggeven! Dit is de grootste prijs van In Love With Health ever! Believe me girls, deze vakantie wil je winnen! Zie je het al voor je? Samen met lover, best friend of familielid een week lang heerlijk ontspannen en tot rust komen op dit geweldige resort. Het is de ideale gelegenheid om te kunnen shinen in jouw beach babe body. Je hebt het zo verdiend! Ik kan niet wachten om alle prachtige transformatie foto’s te ontvangen van jullie, dus kom maar door meiden! Jullie hebben de reis naar Kontiki Beachresort stuk voor stuk verdiend! Mail jouw foto’s naar lisa@inlovewithhealth.com.

ILWH_Main

Naast de grand prize had ik vorige week ook weer een superleuke giveaway: een Boho bikini. Deze week is @anouk.boetzer de gelukkige! Gefeliciteerd Anouk je hebt de bikini meer dan verdiend! Stuur even een mailtje naar lisa@inlovewithhealth.com dan kan ik je de bikini opsturen.

_MG_4009 kopiërenst

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

4 Comments Respond to this article

liselotte

Hallo Lisa. Nogmaals ontzettend bedankt voor je leuke Challenge en mooie inzichten❤ heel bijzonder om onder je succes verhalen te mogen staan!happy me?. Ontzettend veel zin in de zomer van 2016!!!??? liefs Liselotte

Lisa van Cuijk

Ahh wat liefff!! Je hebt het meer dan verdiend om daar tussen te staan lieverd!

Anouk

Met deze tips én die prachtige bikini ga ik zeker door! Bedankt Lisa :-)

Lisa van Cuijk

Super Anouk :-) Ik ga je de bikini zo snel mogelijk toesturen topper!

Write your response