In Love With Health

Rawnola

Heb je ooit weleens rawnola op? Het is eigenlijk hetzelfde als granola, maar dan bak je het niet meer in de oven maar eet je de granola rauw. Oftewel RAWnola! Ik had het zelf nog nooit op ondanks dat ik regelmatig granola maak. Maar ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel super vind! Ik had verwacht de crunch te missen die ik zo verrukkelijk vind bij granola, maar dat is eigenlijk helemaal niet het geval. En het voordeel is dat deze variant van granola nóg sneller klaar is omdat je het dus niet hoeft af te bakken. Dus een ideaal receptje voor alle busy ladies onder ons!

Zo maak je het

Snijd de dadels in grove stukken.  Meng dit in een kom met de havervlokken, kokos en koekkruiden. Voeg het sap en de rasp van de limoen toe. Schep nog een keer goed om zodat alles goed verdeeld is. Bewaar de rawnola in een pot in de koelkast.

Eet 1 of 2 eetlepels met 250 gram magere kwark.

#slimmingbody: eiwitten overdag (1 eetlepel rawnola)

Ingrediënten (4 porties)

  • 75 gram havervlokken
  • 50 gram kokossnippers
  • 10 medjool dadels
  • 1 eetlepel koekkruiden
  • 1 biologische limoen (sap en rasp)

Cooking time

30 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response