In Love With Health

Vega ratatouille

Ook vanuit het zonnige Curaçao gaan de receptjes voor op de woensdag gewoon door! Ik merk steeds hoe lastig het is om voldoende groente binnen te krijgen, vooral als je op reis bent en niet overal je blender mee naar toe kunt sjouwen hihi. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een makkelijk receptje om snel veel groente en eiwit binnen te krijgen.

Ik kwam uit op dit heerlijke vegetarische groenteprutje dat bommetje vol zit met verschillende groentes die ervoor zorgen dat jij jouw dagelijkse shot aan vitamientjes en mineralen binnenkrijgt. Maak het af met twee eitjes in het midden en voilà een heerlijk ratatouille a la Lisa!

Zo maak je het

Snijd de ui in halve ringen. Fruit deze aan in een beetje olijfolie in een koekenpan. Snijd de knoflook fijn en de aubergine en courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de pan met wat peper en zout. Laat dit voor ongeveer 5 minuten garen. Voeg dan de tomatenpuree, tomatenblokjes en wat provinciaalse kruiden toe. Maak twee kleine kuiltjes in het prutje en tik hier de eitjes in open. Laat het pruttelen tot de eitjes gaar zijn. Bon appetit!

#slimmingbody: eiwitten overdag/ eiwitten diner

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 gram tomatenblokjes
  • 2 eieren
  • provinciaalse kruiden

Cooking time

20 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

8 Comments Respond to this recipe

Sharon

Ziet er lekker uit! Wil dit graag proberen. Wil ook dit recept opslaan, kan alleen nergens inloggen/registreren… Ben benieuwd naar het recept!

Marjon

Was heel lekker! En veel :-)

Jolanda

Je bedoelt vast Provençaalse kruiden

Angelique Wilmsen

is dit recept voor 1 of 2 personen? Wil hem graag voor 2 personen maken. Moet ik het dan verdubbelen qua ingrediënten?

Lisa van Cuijk

Dit recept is voor 1 persoon :)

Angelique

Oooh het was zo lekker!! Ga het zeker vaker maken! :)

Marieke

Wat een makkelijk maar vooral heerlijk gerecht!:)

Kayleigh

Het is heerlijk !!
Ik heb het zelf afgemaakt met wat huttekase :)

Write your response