In Love With Health

Groene zomer smoothie

Summer is coming! Wat is het toch heerlijk als het zonnetje schijnt he?! En wat is er dan beter dan de dag te beginnen met deze heerlijke groene zomerse smoothie…? Deze lekkere verkoelende smoothie is top als ontbijt, met lekker veel fruit en groenten erin, een boost voor in de ochtend. Hierdoor ben je gelijk up en running op zo’n prachtige zonnige dag! Oh, en nog een extra voordeeltje over het eten (of drinken in dit geval) van mango: het voorkomt dat je een zonnesteek krijgt! Want als je het fruit van de mango mixt met water kan het je lichaam helpen om afkoeling te krijgen. Hierdoor ontstaat er minder snel schade door warmte, zoals bij een zonnesteek! Zo kan je dus veilig in de zon zitten, enjoy!

Zo maak je het

Doe alle ingrediënten in de blender en laat je blender een paar minuten flink draaien. Voilà daar heb je je zomerse smoothie. Hoe simpel, maar oh zo lekker en verfrissend!

#slimmingbody: smoothie

Ingrediënten

  • 100 gram ijsbergsla
  • 100 gram spinazie
  • 1/2  mango
  • 1/2 banaan
  • 100 ml ongezoete kokosmelk
  • 1 eetlepel limoensap
  • 6 ijsblokjes

Cooking time

5 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

5 Comments Respond to this recipe

Sofie

Ziet er heerlijk uit! Vraagje, al die lekkere smoothies van je, kan je die ook als tussendoortje of middagmaal nemen? Of is dat echt enkel als ontbijt?

Lisa van Cuijk

Je kan ze in principe drinken wanneer je wilt Sofie, maar ik begin er graag mijn dag mee zodat ik gelijk voldoende vocht, vitaminen en mineralen binnen krijg. Maar als snack zijn ze ook heerlijk!

Arma

Waar kan ik ongezoete kokosmelk kopen? Ik gebruik die van Alpro.

Lisa van Cuijk

Bij de Albert Heijn hebben ze kokosmelk meid.

Iris

Hmmm, lijkt me er lekker! Goed idee van die ijsklontjes! :)

Write your response