In Love With Health

Gezonde ketjap noedels

Zoals jullie weten praat ik liever niet over calorieën. Vandaag ga ik dit wel doen omdat ik jullie even duidelijk wil maken dat je op een hele makkelijke manier je maaltijden gezonder en calorie armer kan maken. De meest gekozen en standaard variant met  tarwe noedels bestaat uit 650 kcal. Het bijna identieke gerecht wat ik vandaag voor jullie heb gemaakt (en net zo lekker is) bedraagt maar 400 kcal en dat terwijl ik maar 1 product heb gewijzigd! Yep it’s easy as that…

Dit gerecht staat tegenwoordig op nummer één bij mij omdat je erg makkelijk kan variëren met groentes en vleessoorten! Bijvoorbeeld beef stukjes, scampi’s of zelfs een ei in stukjes zodat hij vegetarisch wordt. Nou hoe maak je dit heerlijke en vooral makkelijke gerecht?

Zo maak je het

Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze voor 5 minuten in een wokpan samen met 1 uitgeperst teentje knoflook en wat zout en peper. Voeg de wokgroentes toe aan de kipblokjes en wok nog 5 minuten mee tot beide gaar zijn. Voeg nu de noedels toe samen met de ketjap, soja en limoensap.

Geniet van je heerlijke Aziatische gerecht!

#slimmingbody: eiwitten diner

Ingrediënten (1 portie)

  • 400 gram wokgroentes
  • 150 gram kipfilet
  • 1 theelepel sojasaus
  • 1 theelepel ketjap manis
  • 1 teentje knoflook
  • Limoensap
  • Zout & peper kruiden
  • 100 gram calorie free noodles (te koop: www.fitnessguru.com)

Cooking time

15 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

Debbie

zojuist gegeten het was heerlijk. bij voorbaat meer gemaakt als beschreven staat.
mijn mannen bleven ook maar opscheppen;)

Roxy

ga dit morgen voor m’n avond eten maken :D! ben benieuwd!

Write your response