In Love With Health

Gezonde chocomousse

Nu de feestdagen weer voor de deur staan, dus ook de lekkernijen, zijn gezonde healthy pleasures THE BEST! Deze chocomousse is perfect voor als je Sinterklaas viert of als je toch écht een toetje wilt na de Kerst avondmaal. Dus girls! Stay healthy, want er zijn genoeg lekkere en gezonde alternatieven. En believe me, als je deze chocomousse proeft, zul je je zelfs niet eens schuldig voelen dat je niet de ongezonde variant gemaakt hebt, hihi :-)

Zo maak je het

Rasp de courgette en doe in de blender. Voeg hier ook de banaan en avocado aan toe en blend tot een romige mousse. Smelt de chocolade au-bain marie en schep bij de mousse in de blender. Laat de blender nog een paar keer draaien totdat de mousse bruin kleurt en de chocolade helemaal is opgegaan in de mousse.

Schep de mousse in een kom en maak af met fruit. Smikkelen maar!

#slimmingbody: avond snack

Ingrediënten (3 porties)

  • 1 courgette
  • 1 banaan
  • 1 avocado
  • 4 blokjes pure chocolade (85% cacao)
  • 2 eetlepels diepvries bosvruchten

Cooking time

15 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this recipe

Dyon

Mag je in plaats van gesmolten chocolade, ook pure chocolade poeder gebruiken? Of wordt de smaak dan geheel anders?

Write your response