In Love With Health

Frozen Banana Bites

You go banana’s with these cute and delicious bites! Super makkelijk om te maken en de ingrediënten heb je bijna altijd wel in huis. Je kunt eindeloos variëren met deze bites door banaan bijvoorbeeld te vervangen door aardbei of kiwi. Deze bites zijn ideaal om te serveren als je visite krijgt om een warme zomerdag of als toetje na een lekkere BBQ!

 

Zo maak je het

Prak ongeveer ¾ van de banaan helemaal fijn in een kom. Voeg de magere kwark en de stevia hier aan toe en meng alles goed door elkaar. Vul de cupcake vormpjes voor 1/3 met het kwarkmengsel. Snijd van het overgebleven deel van de banaan 6 mooie dikke schijfjes en druk deze in het midden van de muffins. Doe de vormpjes in de vriezer. Na ongeveer 2,5 uur zijn ze ready to eat!

Tip: Zet de cupcake vormpjes in een (silliconen)muffinblik. Op deze manier behoud je de vorm en komen die mooie ribbeltjes in de bites.

#slimmingbody: Eiwitten overdag (2 bites)

Ingrediënten (6 porties)

  • 1 grote banaan
  • 250 gram magere kwark
  • 3 druppels stevia

Overig:

  • Cupcake vormpjes
  • Muffinblik

Cooking time

10 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response