In Love With Health

Creamy carrotpasta

Dit recept is voor alle pastalovers onder ons… Pasta is een echte caloriebom, maar deze gezonde pasta variant is een heel goed alternatief!! Als we de calorieën moeten vergelijken tussen deze gezonde pasta en ongezonde pasta, zit je echt heel safe! Tip: gebruik je een mandoline? Probeer de slierten van de courgette niet te dun te maken. Zo krijg je een mooi ‘spaghetti’ effect! Goodluck girls :-)

Zo maak je het

Kook de pompoen in 15 minuten beetgaar. Ik heb voorgesneden pompoen gebruikt, maar je kan ook verse gebruiken uiteraard. Snijd de courgette in slierten met een spiralizer. Doe de courgette slierten in een kom en zet even weg. Snipper de ui en pers het teentje knoflook. Verhit wat olie in een pan en bak hier de gesnipperde ui en knoflook in aan. Snijd de wortel in stukken en voeg aan de pan toe. Als de wortelstukjes zacht zijn geworden, doe je ze samen met ui, knoflook, pompoen, passata en hüttenkäse in de blender. Mix tot je een gladde saus krijgt. Meng de saus met de courgetti en maak af met verse basilicum.

#slimmingbody: eiwitten diner

Ingrediënten

  • 200 gram passata di pomodoro
  • 150 gram pompoen
  • 100 gram hüttenkäse
  • 2 wortels
  • 1 courgette
  • 1 grote ui
  • 1 knoflook teentje
  • Verse basilicum

Cooking time

30 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

7 Comments Respond to this recipe

Defeny Weima

wat is passata? ik zou het recept graag een keertje maken het ziet er super lekker uit!

Tjitske

Voor hoeveel personen is dit recept trouwens?

Lisa van Cuijk

Dit is voor 1 persoon. Je kan het recept verdubbelen als je het voor meerdere personen wilt maken Tjitske.

Tjitske

Ik ben ook een echte pastafanaat, maar courgetti is echt goed te eten. Eigenlijk is het gewoon lekker. Als je een goede saus erbij hebt, proef je bijna niet eens dat je geen echte pasta aan het eten bent.

Lisa van Cuijk

Verrukkelijk he :-)!

Judith

Klinkt als een heerlijk recept voor een pasta-fanaat als ik. Maar hoe vind je het smaken in vergelijking met the real deal?

Lisa van Cuijk

Ik vind het beiden verrukkelijk! Ik ben dol op pasta’s, maar door dit soort gezonde varianten mis ik de ongezonde pasta’s helemaal niet :-). Ik zou het zeker proberen Judith!

Write your response