In Love With Health

5 min portobello’s

Zien deze er niet delicious uit?! Heel handig om te maken tijdens een avondje borrelen OF om lekker tussendoor te snacken! :-) Het is namelijk heel makkelijk en snel om te maken. Als je dus zin hebt om iets te snacken, maak je deze lekkere (en gezonde) portobello’s in plaats van die zak chips te openen!! :-)

Zo maak je het

Verwarm de oven op 180 graden. Verwijder het steeltje uit de portobello’s. Je hoeft ze niet helemaal uit te hollen, want dan vallen ze eerder uit elkaar. Meng de hüttenkäse met peper en zout en verdeel over de portobello’s. Halveer de cherrytomaatjes en verdeel samen met de kappertjes over de portobello’s. Maak een sausje van honing en balsamico en verdeel dit over de portobello’s. Zet de ovenschaal 5 minuten in de oven. Meer hebben deze schatjes niet nodig! Maak de portobello’s  vervolgens af met verse basilicum. Smullen maar!

#slimmingbody: eiwitten diner

Ingrediënten

  • 100 gram hüttenkäse
  • 4 portobello’s
  • 6 cherrytomaten
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • Verse basilicum
  • Peper en zout

Cooking time

10 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

4 Comments Respond to this recipe

Loïs

Deze schatjes zijn echt HEEEEERLIJK!!!! Ik heb ze net gemaakt en opgesmult en de rest heeft er ook zeker erg van genoten!
5 minuten in de oven was bij mij te kort, bij mij hadden ze echt 15 minuten nodig. Geniet ervan! :)

Lisa van Cuijk

Verrukkelijk he Loïs!!

Niek

Ik vind ruwweg 30 gram suiker wel wat veel voor een “gezond” tussendoortje.
Verder klinkt het erg lekker.

Lisa van Cuijk

Het is inderdaad niet weinig, maar wel natuurlijk en je eet dit recept niet elke dag dus je gezondheid lijdt er niet echt onder :-).

Write your response