In Love With Health

De Vegetarische Slimming Body Guide is een feit

Finally! HET IS ZO VER! Ik kan eindelijk officieel mijn Vegetarische Slimming Body Guide aankondigen! Ik heb jullie al goed op de hoogte gehouden op social media, dus dit komt vast niet als verrassing voor jullie. Deze Slimming Body Guide is natuurlijk voor alle dames die vlees en/of vis hebben afgezworen in hun leven. Vandaar dat ik deze vegetarische variant van mijn methode graag wilde uitbrengen (en werd ik de afgelopen 1.5 jaar wel dagelijks gestalkt voor deze variant maar dat terzijde ;-) Love you girls!).

Alle vegetariërs onder ons weten natuurlijk dat er veel voedingsstoffen in vlees en vis zitten, maar ik heb ze perfect kunnen vervangen in deze vega variant zodat jij alsnog de voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft!

Als vegetariër kan het lastig zijn om genoeg eiwitten binnen te krijgen omdat vis en vlees twee voorname bronnen van eiwitten zijn. Dit is ook de reden dat ik zelf over het algemeen geen vegetariër ben, al eet ik ongeveer twee dagen in de week vegetarisch. Maar no worries dames want de recepten in mijn Vegetarische Slimming Body Guide heb ik zo samengesteld dat je lichaam niks te kort komt! Ook als je vegetarisch leeft is het mogelijk om jouw doelen te behalen en vanaf nu kunnen we dat samen gaan doen! Word member van het Slimming Body team. Natuurlijk staat ook deze Slimming Body Guide vol met tips & tricks en ruim 150 verrukkelijke Slimming Body proof recepten. Zo heb ik 200 pagina’s samengesteld die jou op alle fronten zullen helpen. En natuurlijk een plan van aanpak voor je nieuwe lifestyle, want die begin je niet zomaar! Ik weet hoe lastig het kan zijn, maar in deze guide begeleid ik jou van A tot Z in jouw weg naar een happy & healthy body. Je staat er dus niet alleen voor!

Bestel jouw Vegetarische Slimming Body Guide

3word nu lid button

Verder vind je in mijn guide een stap voor stap 12-weken voedingsplan, waarbij ik je laat ervaren hoe jouw nieuwe healthy lifestyle eruit kan zien. Om je niet helemaal in het diepe te gooien heb ik er ook een boodschappenlijstje aan toegevoegd, een handige lijst met geschikte voedingsmiddelen voor jouw nieuwe lifestyle en laat ik je zie hoe je je meals het beste kunt preppen. Ik probeer je dus zo veel mogelijk te helpen en bij te staan waar nodig is. Alle Slimming Body proof recepten zorgen ervoor dat je eindeloos kan blijven genieten zonder je ook maar een seconde schuldig te voelen! Dat hoef je sowieso niet als je mijn methode volgt, want je leeft maar een keer en I want you to enjoy it! Handig, toch? Ik snap dat het leven van een vegetariër niet altijd makkelijk is, maar met de vegetarische Slimming Body Guide ben je altijd safe op het gebied van je voeding!

Ik weet dat een gezonde leefstijl meer is dan alleen maar gezond eten. Het gaat ook om je lichaam in beweging houden en lief voor jezelf zijn. Daarom heb ik speciaal voor jou een 12 weken workoutplan samengesteld die jou gaat helpen om jouw doelen te behalen. Let’s work that bootayyy! Ook leg ik je uit waarom het zo belangrijk is om de nodige ontspanning en rust te pakken.

Als je start met mijn Slimming Body methode krijg je exclusieve toegang tot de members only Slimming Body Community. Hier kun je met je mede Slimming Body Girls in contact komen, elkaar motiveren, recepten uitdelen en je kunt je eigen dagboek bij houden via Mijn Health! Uiteraard ben ik er ook als jouw coach zodat ik al je vragen kan beantwoorden en je kan inspireren en motiveren in jouw nieuwe lifestyle. Houdt er wel rekening mee dat de exclusieve recepten in de Slimming Body Community niet allemaal vegetarisch zijn, maar dat zou de pret niet moeten drukken toch? Benieuwd naar wat mijn community jou nog meer te bieden heeft? Neem dan hier een kijkje.

Word een Slimming Body member

8.start nu button

Je kunt mij voor al je vragen natuurlijk ook altijd mailen op lisa@inlovewithhealth.com en dan zal ik je daar verder helpen. Ik hoop dat je samen met mij dit avontuur wilt aangaan en ik zal je zo goed mogelijk proberen te begeleiden in je healthy lifestyle. En natuurlijk ook om jouw happy & healthy body te behouden! Want daar doen we het voor. Heel veel succes lieve meiden! Samen kunnen we onze doelen behalen, helemaal gezond én vegetarisch! ;-)

slimming-body-guide-vegetarisch

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Comeyne Jolien

Hi Lisa,

Even een hele andere vraag: ik ben een trouwe lezer van in love with health en binnenkort ga ik van start met een blog over de wandelsport. Gezien ik verzot ben op dit lettertype, vroeg ik me af of je me please zou kunnen zeggen welke dit is?

Bedankt, Lisa!

Brigitte

Mooi dat deze versie nu ook bestaat. De vis en vleesrecepten hielden mij tegen om de niet-vegetarische versie te kopen.

Wel apart dat de reden waarom je niet vegetarisch wilt zijn, in de zin erna opgelost wordt :P

Write your response