In Love With Health

Succes verhaal van Sabrine

Waarom ben je begonnen?
Ik ben begonnen met jouw methode omdat ik helemaal klaar was met mezelf. Ik was niet gelukkig en zat alles behalve lekker in m’n vel. Het moment was aangebroken om definitief een en ander te veranderen. Via via ben ik op jouw website gekomen en je hebt mij met je verhaal overtuigd! De eerste week was best zwaar ik had echt geen idee dat je zo verslaafd kon zijn aan suikers want de eerste week had ik echt ontzettende hoofdpijn. Maar daarna had ik het te pakken en ging het steeds meer vanzelf. En dat vind ik zo fijn aan jouw methode, het gaat op een gegeven moment vanzelf en het wordt gewoon normaal. Bij andere diëten die ik heb geprobeerd moest je zoveel opletten, tellen, slippen etc. waardoor het eigenlijk een negatief iets werd en met jouw methode heb ik dat juist helemaal niet. Jouw methode is voor mij nu heel gewoon en vanzelfsprekend.

Hoe heb je het ervaren?
Hierboven ook al een beetje beschreven maar over het algemeen heb ik het zeer positief ervaren. Het begin is altijd even wennen en een beetje zwaar maar daarna wordt het een vanzelfsprekend iets. En ik ben van mening dat als je de juiste drive / mindset hebt en je ook echt iets wil veranderen aan jezelf dan gaat het ook een stuk makkelijker. Zo heb ik het in ieder geval ervaren.

Wat heb je tot nu toe bereikt
Tot nu toe heb ik bereikt dat ik van maat 42 weer terug ben naar 36. Ik voel me gezond en ben weer gelukkig. Ik eet gezond, sport lekker en zit steeds strakker in m’n vel. Uiteraard strijd ik ook nog steeds, in my mind, met me eigen zelfbeeld. En dat is m’n volgende doel; ik ben goed genoeg zoals ik ben. Nogmaals bedankt voor alles Lisa en bedankt dat je in mijn leven bent gekomen!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response