In Love With Health

Succes verhaal van Zoe

Ik ben begonnen omdat ik al een tijdje niet zo tevreden was met mezelf, ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me gewoon niet zo prettig in mijn eigen lichaam. Net een paar kilo te zwaar maar vooral niet in vorm. Al 100 keer had ik gezegd dat ik nu écht ging sporten en écht op mijn eten ging letten maar toch lukte het me steeds niet. Ik las veel over voeding en gezondheid, kende alle superfoods en work-outs uit mijn hoofd maar toch hield ik het steeds niet vol.

Ik ging een paar keer naar de sportschool, at een paar dagen gezond en toen verviel ik weer in mijn oude patroon. Tót op dat ene moment! Ik was op internet aan het zoeken naar leuke gezonde levensstijlen waar je hard voor moest werken maar die wel vol te houden waren en toen kwam ik op jouw website! Na wat inspirerende artikelen, succesverhalen en jouw facebook pagina te hebben bekeken wist ik het: Dit zou het worden! Dit was wat voor mij en hiermee ging ik het zeker volhouden!! Afvallen en in vorm raken door leuke work-outs en lekker eten! Enthousiast en blij heb ik de Slimming Body Guide aangeschaft, heel je website en facebook pagina doorgelezen en boodschappen gedaan! ik ben die week naar Basic Fit gegaan en heb mijzelf ingeschreven. Dat was het begin van een hele mooie ervaring waar ik nu nog steeds met veel plezier aan bezig ben!

Ik zit momenteel in de 8e week van de Slimming Body Guide en ik moet zeggen dat ik het al bij al, zoals ik er nu op terug kijk heb ervaren als heel positief! Natuurlijk waren er zware momenten en natuurlijk had ik ook mijn baaldagen waarop het me even niet lukte of waarop ik geen zin had om naar de sportschool te gaan. Op deze dagen trok ik mijzelf er doorheen en stimuleerde ik mezelf om toch te gaan door de succes verhalen te lezen en even snel de website op te duiken en dan stond ik snel genoeg toch buiten in mijn sportkleding! Ja natuurlijk heb ik ook dagen waarop ik koekjes, taart, chips of snoep eet of zelfs een wijntje drink maar dat is ook de reden dat ik dit zo goed kan volhouden!! Door mezelf soms iets te gunnen blijft het leuk en haalbaar! In die 8 weken dat ik nu bezig ben zie ik mijn lichaam veranderen maar ook mijn mindset veranderd! ik voel me fitter en energieker dan ooit en ik ben oprecht vrolijker! Voor mij is het tot nu toe een hele fijne en leerzame ervaring! Wat ik ook zeker heb ervaren is dat sporten en gezond eten verslavend is! Hihi, je hoort dat mensen heel vaak zeggen maar het werkt echt zo! Zodra je beter in je vel gaat zitten en het resultaat zichtbaar is raak je alleen maar meer gemotiveerd om door te gaan!

Wat ik tot nu toe heb bereikt? Pfoe! ik zou hier serieus een hele waslijst op kunnen noemen met alles wat ik tot nu toe bereikt heb! In die 8 weken heb ik mijn lichaam zichtbaar zien veranderen, ik zit weer stukken beter in mijn vel, ben weer trots op mezelf en kan niet wachten om weer in bikini over het strand te lopen zonder mijzelf ongemakkelijk te voelen! In die 8 weken heb ik naast lichamelijk resultaat ook veel meer discipline gekweekt en weet ik inmiddels dat opgeven écht geen optie is. Wat ik in meetbare resultaten heb bereikt is het volgende:

– 4 KILO                                              ( Van 63 kilo naar 59 kilo)

– 4 PROCENT VETPERCENTAGE!!    ( Van 25 procent naar 20.8 procent)

– 29.5 CM!!                                         ( Buik, billen, benen, armen en taile een totaal van bijna 30 procent!!)

Lisa nogmaals wil ik jou onwijs bedanken want jouw Slimming Body Guide, jouw website en vooral jouw enthousiasme en eigen verhaal hebben er voor gezorgd dat ik de motivatie en wil had om al het bovenstaande te bereiken!! Ik was zo’n meisje die het altijd graag wilde maar waarbij het nooit lukte, zo’n meisje die als het zwaar werd niet doorzette maar opgaf en nu ben ik zo’n meisje die vol motivatie, doorzettingsvermogen en discipline zit en al veel meer bereikt heeft dan dat ze ooit had durven dromen en alleen maar ontzettend gemotiveerd is om nog veel meer te gaan bereiken!!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response