In Love With Health

Succes verhaal van Wenneke

Ik ben begonnen omdat ik op instagram zoveel goede resultaten en verhalen zag en las. Ik wilde eens goed en gezond gaan eten en de juiste voedingsstoffen binnen krijgen.

Na 12 weken de Slimming body methode te hebben gebruikt ben ik zo veel strakker geworden, terwijl ik dacht dat dat na mijn verleden met vieze shakes en diëten niet meer kon. Toen zat ik namelijk al wel op het gewicht wat ik wilde maar mijn buik en benen bleven nog steeds even dik. Nu eet ik elke dag zo lekker en heb echt een passie voor koken ontwikkeld. Ook zit ik zoveel beter in mijn vel en dat terwijl de weegschaal kilo’s boven mijn zelfbedachte streefgewicht zit. In deze 12 weken ben ik tientallen centimeters afgeslankt (van broekmaat 44/46 naar 40/42) en voel ik me veel gezonder. Dit is veel belangrijker dan wat de weegschaal zegt.

Wil jij net zo’n resultaat als Wenneke? Bekijk dan deze site en laat mij jou ook helpen!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response